Panoramio is closing. Learn how to back up your data.

Nyáridéző

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (205)

stellabarilari on August 20, 2007

I love sunflowers, yuor photo is very beatiful

Péter Busa on August 20, 2007

stellabarilari: Thank You! Greeting from Hungary, Péter.

majandra on August 22, 2007

Adoro i girasoli it's wonderful shoot

Péter Busa on August 22, 2007

majandra: Thank You! Greeting from Győr, Hungary, Péter.

Mike Qian on September 5, 2007

Busa Péter! I will tell you that I have never seen such great pictures~~! All of your pics are very great! So I do not know how do you get the shutter moment? And what camera do you usually use? Greetings from jikai CHINA!

bram_be on September 5, 2007

Great colors !

Péter Busa on September 6, 2007

jikai:

Thank You! My camera Canon EOS 20d. Greeting from Győr, Hungary, Péter.

Péter Busa on September 6, 2007

armagnac:

Thank You! Greetings from Győr, Hungary, Péter

tawfik on September 17, 2007

good shot

Péter Busa on September 18, 2007

tawfik:

Thank You! Greetings from Győr, Hungary, Péter

Marcell Katona on September 30, 2007

Szerbusz Péter, a képeid vitathatatlanul gyönyörűek, de (ahogy én látom) ezek közül pár, pl. ez is, több képből lett összevágva. Egyértelműen látszik, hogy az ég egy téli képből lett kivágva, ugyanis az ég és a föld határán lomb nélküli fák vannak. Ez nekem annyira mű, nem szeretem a photoshoppal agyon buherált képeket, ha felerősítjük a színeit minden kép nagyon széppé válik. Az én képeim persze sokkal silányabbak, de én nem 2-3 képből vagdalom össze őket és nem pakolok hamis színeket a felhőkre (pedig megtehetném). Egyébként tényleg fantasztikus képeid vannak, és bocsánat hogy ilyen csúnyán letámadtalak. Üdv: Katona Marcell.

Péter Busa on September 30, 2007

Kedves Marcel!

Nem veszem senki véleményét letámadásnak, azt igaz, kissé furcsállom, ha valaki a tényak ismerete nélkül biztosat állít. Az mindíg gáz, ha kiderül az ellenkezője. Azt jól látod, hogy photoshoppal utómunkálom a képeimet, de bár igazad lenne és meg tudnám már csinálni, hogy több képből fotomontázs legyen, de egyenlőre ez meghaladja szerény képességeimet, azokat egyébként sem ide tölteném fel.

Minden egyes képem eredeti RAW képből készült, kivétel ezalól a HDR technikával készültek.

Ez az én világom, ahogyan én látom, és természetesen a vélemények is megoszlanak, kinek a pap, kinek a paplan. ;-) Nem fogok pl technot hallgatni, ha a bluest szeretem.Sosem állítottam, hogy tudok fotózni, viszont mérhetetlenül szeretem.

Üdv: Busa Péter

Marcell Katona on October 1, 2007

Megpróbálkoztam én is hasonlóan módosítani a képet, és nálam is ugyanaz az eredmény jött ki. Tényleg úgy néz ki mintha a horizonton egy éles határ lenne, és a fáknak nem lennének lombjai a távolban. Ez valószínűleg annak a következménye, hogy az ég kontrasztján növeltem aztán sötétítettem és színesítettem és tényleg ez a hatás jött ki. Tehát bocsi hogy ok nélkül vádoltalak. De továbbra is fenntartom, hogy ez a kép túlzottan természetellenes. Viszont a képeid 90%-a tényleg csodálatos és nagyon kevés embernek van ilyen szeme a fotózáshoz (bárcsak negyed ennyi lenne nekem :P ), de ezzel gondolom te is tisztában vagy.

Péter Busa on October 1, 2007

Szia Mercell.

Mint fentebb említém, sajana én még eléggé láma vagyok PS ügyileg, és ezen a képen emlékeim szerint a Shadow/Highlight funció nem megfelelő alkalmazása, a pontatlan kijelölés, stb ami ezt az erdményt produkálta.

Ezt a képet kb 3 éve csináltam, azóta már azért fejlődtem PS ügyileg is. ;-) Az a baj, hogy itt nem lehet lecserélni a képet egy javított jobb minőségűre. :(

Az ég a háttérben eredetileg is viharos volt ezt óhajtottam volna kiemelni, erősíteni, de jelen esetben jól látod, a fagyi visszanyalt. A sors fintora, hogy Olaszországba rendeltek belőle 2 db 90x50-es nyomatot, netuddmeg az milyen gyönyörű lett, persze azt nem így utómunkáltam már.

Aminek külön örülök, az a kutúrált párbeszédünk!!! Jelen vagyok jónéhány hazai és nemzetközi fotósszájton, netuddmeg ott mi megy alkalomdtán. Én az emberi hangnem, és higgadt párbeszéd híve vagyok, és ezért is jól esik, ha hasonló parnerre talál az ember.

További szép fényeket, jó képeket kívánok!

Üdv Győrből, Péter

ckumzubair on October 22, 2007

beautiful

Péter Busa on October 23, 2007

ckumzubair:

Thank You! Greetings from Győr, Hungary, Péter

Péter Busa on November 1, 2007

Veromy:

Thank You! Greetings from Győr, Hungary, Péter.

***Liz*** (Rusca) on November 7, 2007

may be a wonderful way to Heaven!Congratulations!

Péter Busa on November 7, 2007

Elizabete Rusca:

Thank You! Greetings from Győr, Hungary, Péter.

bkrivanek on November 14, 2007

Gratulire zum Bild! Schön Kontrast Sonnenblumen und weissblaue Himmel.

Sign in to comment.

Péter Busa
9024 Győr, Ikva utca, Magyarország

Photo details

  • Uploaded on February 28, 2007
  • © All Rights Reserved
    by Péter Busa

Groups