Collage carp fishing,,

Unmapped photos are not selected for Google Earth or Google Maps

Comments (7)

Thai pix Wildlife ph… on June 7, 2008

Mijn oude liefde, dit waren nog eens tijden!! groet Michel.

Phil'Ours on August 2, 2008

Quelle collection !

Erik van den Ham on November 9, 2008

Poeh dat zijn hele beste jongens. Wat jaren terug had ik een collega die ook erg veel van karper vissen hield. Ging ook het hele land door naar de bekende visstekken.Hij deed dit meestal met en vaste maat. Ik heb voor hem destijds nog een foto bewerkt waarbij ik de karper digitaal een flink aantal ponden zwaarder had gemaakt. Hij opscheppen tegen die maat dat hij toen hij alleen op pad was geweest een hele grote had gevangen. Weet niet meer hoeveel pond. Wilde hij uiteraard niet geloven. Toen hij de foto zag geloofde hij ze ogen niet, zou hij dan toch echt zo'n grote karper hebben gevangen?

Groeten Erik

Thai pix Wildlife ph… on November 9, 2008

Dat digitale bewerken, was er bij mij niet bij Erik! maar ik heb OOK van dat soort foto,s gezien?!! ik vond dat maar drie keer niks, en uiteraard ging je op pad voor een zware vis, maar ik was OOK blij als hij maar 16 pond was! maar vissen digitaal groter en zwaader maken als dat ze zijn, NEE dat was niet mijn stijl!!

Groeten Michel.

Nameofrose on March 9, 2009

very imresive, did you eat those fish or you return them back to the ocean?

Thai pix Wildlife ph… on March 10, 2009

NO only for the sport Laura! this fish (Carp) you can only catch in freshwater (catch and release) thats the way I like the fish... and thanks for your very nice visit,,

Best wishes, Michel

Wim Constant on March 7, 2010

Dat zijn inderdaad flinke jongens, Michel. Mijn voorkeur ging altijd uit naar het zoute water (Oosterschelde en Grevelingen) en zo nu en dan een forelletje pakken op Het Veerse Meer. Maar alles wat gevangen was (behalve de hele kleintjes) ging wel mee naar huis en de pan in.

Groetjes, Wim

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

This photo is currently not mapped.

Suggest location

Photo details

  • Uploaded on June 4, 2008
  • © All Rights Reserved
    by Thai pix Wildlife ph…

Groups