Bright Sunlight versus Dark Clouds

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (6)

uaf on June 14, 2008

Prachtige sfeeropname met hele speciale lichtcontrasten, Erik. Goed gezien! Ook deze krijgt van mij een Ster. Groeten, uaf.

Wim Janssen on June 15, 2008

Hallo Erik, ik ben het niet vaak met uaf eens, maar in dit geval sluit ik me volledig bij zijn commentaar aan. Hele mooie sfeervolle plaat en maar complimenten voor je laatste upload. (Y*)

Groeten, Wim

Erik van den Ham on June 15, 2008

Heren hartelijk dank voor de sterren!!! Het doorbrekende zonnetje en pas gemaaide gras zorgde voor dit spektakel. Het was een moment wat nog geen twee minuten duurde, daarna verdween de zon weer achter het wolkendek.

Groeten Erik

Tjeert.Mensinga © on June 18, 2008

Ja ik kan natuurlijk niet achterblijven,maar ben het helemaal eens met de vorige commentaren,het is een prachtige sfeervolle plaat Erik,jammer dat het altijd van zo korte duur is,maar goed het is vastgelegd,en Hoe?Y*! h gr Tjeert!

Erik van den Ham on June 18, 2008

Dank je Tjeert juist dit soort momenten zijn zo fraai omdat ze niet allerdaags zijn of lang bestaan. Hoe fraai het ook is na verloop van tijd went het en wordt het 'normaal' en valt dus niet meer op. Erger is het als je dit soort momenten mis loopt omdat je de camera niet bij je hebt. Bedankt voor de eer van de Y*.

Mvg, Erik

Kichole Qin on June 26, 2008

欧洲太美了!!!

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on June 13, 2008
  • © All Rights Reserved
    by Erik van den Ham

Groups