An empty beach at the Westerschelde at Baarland, Netherlands

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (15)

Andre Speek on November 10, 2008

Gewoon es de stoute schoenen (of laarzen) aantrekken en er naartoe gaan dan Tonia... :)

Schelpen zijn er wel te vinden, al kun je daarvoor beter langs de dijken kijken... Daar vind je er veel meer, zelfs met de bewoners er nog in... Ook de uitwendige skeletjes van krabjes vind je daar regelmatig...

Op dit strand moet je wel oppassen want je zakt al gauw een stukje weg in deze tijd van het jaar... :)

Chris10 © on November 11, 2008

Zal een beetje moeilijk gaan hè Tonia? Beter van een afstandje... Groetjes, Christien

Andre Speek on November 11, 2008

Van dichtbij of veraf... het blijft een mooi zicht zo, de Westerschelde bij laag water...

Maar het is wel wat afgelegen, dus niet zomaar in je eentje hier er opuit gaan... Maar d'r zal vast wel iemand zijn die je wil begeleiden dan (hint hint... :) )

;)

Chris10 © on November 11, 2008

Hoezo begeleiden ;))))

De wijdsheid trekt me erg aan en ook zit ik erg graag op een duin. Misschien moet ik dan van die lichtkogels meenemen, dan kunnen ze me redden.

Andre Speek on November 11, 2008

Hehe, niet als begeleidingsbandje he... :)

Lichtkogels zou ik niet teveel op rekenen... die kun je nu wel afschieten, maar als iemand het al ziet dan heb je goeie kans dat ze de politie bellen omdat je illegaal vuurwerk afsteekt... ;)

Chris10 © on November 11, 2008

Lekker zeg, laten ze me zo verzuipen in dat drijfzand... terwijl ik om hulp smeek. En inderdaad niet van de begeleidingsband. Speel je nog wel eens? Of was dat sentiment.

Andre Speek on November 11, 2008

Niet al te vaak meer... keertje of 10 per jaar als er iets is bij vrienden of bekenden... verder een beetje in ruste...

Ik zou wel komen kijken hoor... ben dol op siervuurwerk... :D

Chris10 © on November 11, 2008

Is toch bij de beesten af zeg... Zomaar een goede kennis laten verzuipen.

Gaat het niet van mond tot mond dan, dat jullie een SUPER band zijn? Wel iets heel anders als elke dag met je neus in de computer zitten.

Andre Speek on November 11, 2008

Vroeger waren we nagenoeg elke week weg, meestal een keer of 2 per weekend... Na een jaar of 20 heb je 't dan ook wel gezien en wil je weer es wat anders... Maar helemaal zonder gaat ook weer niet, vandaar dat we zo af en toe nog es spelen en daarnaast wil ik thuis ook weer een beetje gaan componeren dus laatst nog een klein thuisstudiootje aangeschaft... wie weet rollen er nog wel wat hits uit... :)

Enne... ik zou je heus wel komen redden hoor... :)

Chris10 © on November 11, 2008

Dus je bent al begonnen toen je nog pupil was. Vroeg hoor. Niet jammer dan dat je weinig meer met je opleiding doet?

Ik weet niet hoe ik me dat moet voorstellen: een thuisstuduootje. Is dat een geluidsdichte cabine of zo, tegen de burenoverlast? Zorgde jij voor de nieuwe composities? Is leuk.

Maar, nu met alle gekheid op een stokje: als ik een vuurpijl afsteek, ga jij eerst kijken. En als het water me dan aan de lippen staat, ga je me nog eens redden? Ik zal het onthouden.

Andre Speek on November 11, 2008

Ben begonnen op m'n 15e en heb behoorlijk wat gespeeld tot een jaar of 7 geleden... Toen werd het wat te druk met computerwerk en heb ik 't afgebouwd...

Een thuisstudiootje is een klein mixertje/recordertje waar je een voor een je instrumenten kunt opnemen... eerst de (computer)drums, dan bas, dan gitaar, toetsen en zo voorts... Op die manier kun je alle instrumenten zelf inspelen op het moment dat het je uitkomt... :)

En nee hoor... zou gelijk in actie komen... heb niet voor niets m'n reddingszwemmen diploma gehaald... Als ik in de buurt ben, ben je veilig hoor.. :)

Chris10 © on November 11, 2008

Welke instrumenten bespeel je dan nog meer, naast de gitaar? Of wil je dat dan met de groep doen.

Ik hoop de vuurpijlen nooit nodig te hebben Andre.

Vroeger gingen we regelmatig zwemmen in een Kanaal, bij ons in Elburg. Dat is het Kanaal in het Veluwemeer. Mijn moeder vond het reuze eng, maar wij wilden dat natuurlijk niet weten. Toch is het wel eens gebeurd dat we tot onze knieën in de blubber zakten en dat is echt niet leuk. Want daar kom je echt moeilijk uit! Nooit verteld natuurlijk thuis...

Andre Speek on November 11, 2008

Naast basgitaar speel ik ook gitaar en toetsen, en de drums komt uit de computer... Met een band is leuker, alleen lastiger om met iedereen die druk is op hetzelfde moment een gaatje te vinden... Omdat je een voor een kunt opnemen en naderhand weer een track eruit kunt filteren, kun je eventueel achteraf nog iets door iemand anders in laten spelen als je er niet tevreden over bent... Zo hebben we al vaker nummers met een groep mensen opgenomen die in het echt nooit bij elkaar zijn geweest... :)

Sabine aus Rostock on November 15, 2008

Great Andre! It is amazing, how the sun "staines" the sands! I really like this shot!

Cheers, Sabine

Andre Speek on November 15, 2008

The low tide always leaves the sand having a strange color... especially in the late afternoon when the sun goes down... :)

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Andre Speek
Capelle aan den IJssel

Photo details

 • Uploaded on November 9, 2008
 • © All Rights Reserved
  by Andre Speek
  • Camera: NIKON CORPORATION NIKON D40
  • Taken on 2008/11/09 17:44:11
  • Exposure: 0.008s (1/125)
  • Focal Length: 18.00mm
  • F/Stop: f/9.000
  • ISO Speed: ISO400
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups