Strasbourg( FRANCE)

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (12)

EVA_L on November 14, 2008

I liked this wonderful city, vterezia!

Best wishes. Eva

EugeneTrambo on November 16, 2008

Nice view!

vterezia on December 2, 2008

thank you for comment ,........vterezia(ROMANIA)

Argenna on December 3, 2008

Jolie, dragă Vterezia.O seraă cât mai bună.

Argenna

vterezia on December 3, 2008

mulţumesc argenna .........salutări vterezia

GyurIca on January 17, 2009

Szervusz Terézia!

Jól komponált szép fotó. Tudom nem régen használod a digitális technikát, véleményem szerint itt egy jó keret és az előtér színvilágának megváltoztatása még szembetűnővé tenné e fotót. Mindez programok kérdése is, melyek között vannak olcsóbbak drágábbak. Mint a gépek között. Azoknak akik ezzel keresik kenyerüket sok pénz megér. Egy jó programmal számtalan korrekciót lehet végrehajtani, akinek nincs, azok jelentős hátrányt szenvedhetnek az ilyen progikat tulajdonlókkal szemben. A papírra történő előhívatás során is kedvező változásokat lehet elérni. Ne törölj -csak ami nyilván rossz - semmit, hanem ments. Ha érzékeny vagy a kritikákra vagy nincs kedved vitatkozni másokkal, ne rakd fel, később is alkalmad lehet bizonyos korrekciókra. A legjobbakat!

Üdv,

GyurIca

vterezia on January 17, 2009

kedves Gyurica,köszönöm a segitséget, tudom ez a képem is egy kicsit jobbra hajlik, lehet ,hogy ha baloldalt egy kicsit levágnék kiegyenesedne, de már késő bánat mert nem lehet lecserélni. Van egy profi németországi fotós barátom akinek megmutatom a képeimet és ő is mondta ,hogy vigyázzak ,hogy a képeim legyenek egyenesek........IGYEKSZEM , de még sok mindent meg kell tanuljak.....neked is jó fotózást kivánok továbbra is .......üdv. vterezia

GyurIca on January 17, 2009

Szervusz!

Nem hangsúlyoztam ki eléggé, az utolsó két mondat általánosságban értendő. Mások véleményét nem árt meghallgatni - ez mindenkire vonatkozik, nincs kivétel - de a döntés a saját jogod, ne engedj beleszólni. Az én kezdettől fogva kialakított véleményem sem fog megváltozni abban a tekintetben, hogy ez egy játék, de érdekes és nem haszontalan.

Üdv,

GyurIca

vterezia on January 17, 2009

A JÁTÉK AZ GYÖNYÖRŰ, küldök egy linket a másik photoblogomból virágokkal játszadoztam......-dv. vterezia

GyurIca on January 17, 2009

Szép a vers, a fotókkal való manipuláláshoz pedig azt a programot kell kiválasztani amelyik a célnak legjobban megfelel. De gépek is korszerűsödnek. HDR fotót PS2, 3-al sokan készítenek, ma pedig már van olyan kamera, amelyik erre képes. Ki tudja, hol a határ?

Üdv,

GyurIca

Auri Brandão on June 11, 2010

hola ok? Félicitations mon vote, vos photos semblent merveilleuses et belles, félicitations pour la photo est mon vote, 10 déc.

analet on November 25, 2010

nice shot in a good place!

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on November 13, 2008
 • © All Rights Reserved
  by vterezia
  • Camera: EASTMAN KODAK COMPANY KODAK EASYSHARE C613 ZOOM DIGITAL CAMERA
  • Taken on 2008/10/30 16:06:13
  • Exposure: 0.002s
  • Focal Length: 6.00mm
  • F/Stop: f/4.800
  • ISO Speed: ISO80
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups