Flower,,?

Unmapped photos are not selected for Google Earth or Google Maps

Comments (12)

Erik van den Ham on December 1, 2008

Moge Michel dit lijkt me de zaadzetting van deze plant

Thai pix Wildlife ph… on December 1, 2008

Ja ik denk OOK dat dat het is Erik! om dat sommige pitten al verdwenen zijn, maar ik vond het een pracht van een form hebben, de form van een bloem!! en goede morgen voor jou het is hier al weer ver in de middag,,

Michel.

Roger EYCHENNE on December 2, 2008

Belle précision

Temesi Melinda on December 2, 2008

What a lovely clear and sharp close photograph! The colours are very nice and I like the way the background is nicely out-of-focus. Very well done my dear friend! Hugs,Linda :)

Thai pix Wildlife ph… on December 2, 2008

Thank you my dear friend!! yes Linda I like this way to and I love the colour,s

Hugs Michel.

Thai pix Wildlife ph… on December 2, 2008

Thank you very much Roger!!

greetings Michel.

Erik van den Ham on December 3, 2008

Goede avond dan nu maar weer (jij ligt misschien al te slapen) had vanochtend niet zo veel tijd om je te vertellen dat ik het een hele fraaie foto vind, dus bij deze. Voor dit soort dingen heb ik een naam bedacht 'Narchitectuur' een natuurlijk stukje architectuur.Soms kom je in de natuur zulke knap gebouwde dingen tegen daar kunnen wij mensen een hoop van leren.

Groeten Erik

Thai pix Wildlife ph… on December 3, 2008

Helemaal gelijk Erik! daar kunnen we zeker dingen van leren (dit stukje architectuur PLANT werd waarschijnlijk al voor ramen oa glas in lood ramen gebruikt) gekker nog daar moest ik aan denken toen ik deze plant zag! want wat een prachtig bouwwerkje gewoon geweldig!! blij dat je het een fraaie foto vind, eigenlijk dacht ik daar het zelfde over hahaaa,,

Groeten Michel.

Wim Janssen on February 6, 2009

Hallo Michel, door zoeken op het woord "narchitectuur" kwam ik op jou mooie foto van deze bloem terecht. Nu ben ik zelf eens door mijn collectie aan het kijken geweest voor ander Natuur architectuur foto's en heb er een label van gemaakt. Ik stel voor dat jij en anderen die dit lezen dit ook doen, zodat we met zijn allen een leuke verzameling kunnen opbouwen.

Alvast bedankt.

Groeten, Wim

Thai pix Wildlife ph… on February 6, 2009

JA zeker Wim doe ik daar aan mee! ga ik gelijk mee beginnen, goeie bezigheid want het regent hier als de so//mieter hahaaa Hé en dank je wel dat mijn foto daar ook voor in aanmerking komt!

Hé Wim ook jij bedankt!

Groeten, Michel

Wim Janssen on February 7, 2009

De verzameling begint al aardig te groeien bedankt Michel. En Erik heeft ook gelijk mee gedaan. Ben eigelijk benieuws naar Narchitectuur-foto's van anderen. Dus hoort en zegt het voort.

Ik dacht dat het bij jou nu juiste de droge tijd was. Maar zelfs dan valt er wel een een wolkbreukje blijkbaar.

Groeten, Wim

Thai pix Wildlife ph… on February 8, 2009

OKé Wim allereerst dank je wel! nou daar kom tie ik vind het een pracht van een woord (NARCHITECTUUR) maar wat betekent het eigenlijk? ik zou het NIET weten, had eerst eens bij jou gekeken wat jij nou ging uploaden hahaaaaaa, dus dat was NIET zo moeilijk! so far so good!!

JA die regen Wim hadden we hard nodig hier, maar weer veel,s te weinig, (lijk wel op een boer) of te veel of te weinig, de natuur schreeuwt om water hier complete bamboe bossen zijn helemaal bruin, en dor dat zie ik liever groen!

Groeten, Michel

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

This photo is currently not mapped.

Suggest location

Photo details

 • Uploaded on December 1, 2008
 • © All Rights Reserved
  by Thai pix Wildlife ph…
  • Camera: Canon EOS 40D
  • Taken on 2008/12/01 12:02:55
  • Exposure: 0.003s (1/320)
  • Focal Length: 250.00mm
  • F/Stop: f/6.300
  • ISO Speed: ISO100
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups