Karnak

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Comments (11)

Mihail Vladaianu on January 11, 2009

Supercompozitie, imi place mult mina aia, asa ai regizat sau si-a bagat-o cineva acolo?

Alexandru Ioan on January 12, 2009

Cred ca este mana ghidului, este de egiptean, dupa culoarea pielii. Heroglifele sunt cartuse, nume de regi cred.

Diana Ullmann on January 12, 2009

Buna Mihai si Alex! Bravo Alex, exact asa e! E mina ghidului care ne arata numele regilor inscrise in cartuse. Am observat cum cad umbrele si am hotarit sa fac repede o fotografie cit timp isi mai tine ghidul mina pe perete. Nu-i placea sa fie fotografiat.

LAX. popovici dan cr… on January 23, 2009

Egiptul o tara fascinanta cu piramidele impresionante! Ati avut ce vedea pe acolo :) All Best Wishes LAX.㋡ from Romania, Baia Mare

☆★MY DECEMBER CONTEST★☆

Aurelius Geticus on March 19, 2009

Totusi cel mai vechi scris este gasit a fi in Tartaria, Romania dateaza cu mult inaintea heroglifelor, Lasand la o parte semnul dumnealui! :) Toate cele bune Diana

Alexandru Ioan on March 19, 2009

Cu tot respectul Aurelius, tablitele de la Tartaria sunt apocrife, datarea lor este eronata, semnele de pe ele sunt inspirate din cele sumeriene etc.

Diana Ullmann on March 20, 2009

Nu-i asa ca ne-ar place sa fim mereu cei mai cei mai si cautam dovezi care sa ne satisfaca orgoliul? Chiar ma intrebam (dupa ce am citit ce a scris Aurelius), daca nu cumva poporul roman e mai vechi chiar si decit cel atlant! Maine, poimaine cineva descopera o dovada certa in accest sens, ignorand ca intre timp s-au inversat polii magnetici, iar actualul teritoriu al Romaniei cine stie unde era sau daca exista.

Aurelius Geticus on March 21, 2009

Am citit cat de controversata este, luand sau adevarata sau neadevarata descoperitea fiind data inaintea cu o mie de ani inaintea celor sumeriene nu putea provoca decat rumori, timpul va aduce mai multe la iveala. Controversati au fost la vremea lor si alti dezvaluitori de adevar sa nu incep lista...

Numai bine la toti!

P.S. Eu unu sunt orgolios in sensul asta vreau sa aflu mai multe, nu ma multumescu numai cu istoria scrisa de altii, dovezi inca mai zac nedescoperite.

Diana Ullmann on March 23, 2009

Bine, Aurelian, eu nu ma refeream numai la tine. Ma refeream in general, la toti romanii inclusiv la mine. Crezi ca mie nu-mi placea sa cred ca sintem mai breji decit altii, ca sintem cei mai vechi, ca limba romana e mama tuturor limbilor europene din care chiar latina deriva si nu invers. Poate e ceva adevarat in toate astea, poate nu. Incercam sa ne inaltam pt ca de fapt ne consideram f. mici. Oare are chiar asa de mare importanta cine e mai mare si cine e mai mic? Nu te ingrijora atit de tare, imperiiile se ridica si cad iar popoarele mici ramin mai departe - apa trece, pietrele ramin. (asta a fost pt orgoliul tau de roman!) Fiecare popor e unic in felul sau si prin experienta fiecaruia, ne imbogatim unii pe altii, daca vrem sa luam seama la asta si nu ne lasam orbiti de patriotism. Patriotismul nu e un sentiment cu care te nasti. E generat de societate ca sa te poti lasa omorit oricind este necesar.

Aurelius Geticus on March 24, 2009

Ai destula dreptate, eu poate ma aflu mai mult in partea mistica a problemei (in lipsa de dovezi certe)

O seara placuta in continuare,

Aurelius

PS.sper ca nu am provocat nici o ofensa cuiva, nu asta a fost intentia

Diana Ullmann on March 25, 2009

Fii linistit Aurelian, n-ai suparat pe nimeni. Eu imi cer scuze daca te-am ofensat cu ceva. Nu asta a fost intentia. Marturisesc, citeodata reactionez cam brusc cind recunosc tendinte false, plantate de altii pt a controla.

Partea mistica m-ar interesa si pe mine. Din pacate mie nu prea mi-au picat in mina materiale dar am auzit de la altii. Daca stii ceva, ti-as fi recunoscatoare sa-mi spui si mie.

Sa ai o zi minunata, Diana

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

WorldEgyptLuxor

Photo taken in Karnak, El-Karnak, Luxor, Luxor, Egypt

Photo details

 • Uploaded on January 11, 2009
 • © All Rights Reserved
  by Diana Ullmann
  • Camera: OLYMPUS IMAGING CORP. E-330
  • Taken on 2008/12/01 10:13:01
  • Exposure: 0.005s (1/200)
  • Focal Length: 18.00mm
  • F/Stop: f/8.000
  • ISO Speed: ISO100
  • Exposure Bias: -1.00 EV
  • No flash

Groups