Téli bóbiták

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (34)

« Previous12Next »
Emszt Mihály on March 16, 2009

Már végignéztem többszőr az albumot, ez az egyik kedvencem:)

üdv

Misi

►gu®iga56◄ on March 16, 2009

Szia Misi!

Köszönöm a többszöri látogatást, és a véleményt.

Üdv. Laci

►gu®iga56◄ on March 24, 2009

Köszönöm Gyuri!

Üdv. Laci

liz98 on March 27, 2009

Ez fantasztikusan szép!!!! Gratula! Üdv, Liz

►gu®iga56◄ on March 28, 2009

Kedves Liz!

Köszönöm a kedves véleményt.

Üdv.Laci

A. Zoltán Sárdi ('SA… on May 16, 2009

Kedves guriga56 ill. Laci! Ez a kép 5*!

nem is értem, eddig miért nem akadtam rá... ;-(

Épp' a szűkebb hazádba (Jászság) tervezek ismét egy kis kirándulást, így direkt a Te albumodban kerestem ehhez támpontokat. Ekkor akadt meg a szemem ezen a csodálatos képen - meg a többi téli (+ őszi, tavaszi, nyári) alkotásodon... ;-) Gratulálok! Üdv: 'SAZ BP' Ja, a 'kedvencem' is lettél! :-)

►gu®iga56◄ on May 16, 2009

Kedves Zoltán!

Köszönöm a látogatást, és a kedves kommentet,csillagot, örülök hogy nálam nézed meg a jászsági látnivalókat, nem régen vagyok a panón, de igyekezem az egész jászságot bemutatni, nem csak városomat, az összes települést, de még nagyon hiányos az album.

Üdv. Laci

A. Zoltán Sárdi ('SA… on May 16, 2009

Kedves Laci! Nos, bejártuk a vadregényes Zagyva-szakaszt a nejemmel... Fantasztikus volt az a 'tavaszi hó'! ;-) Visszanézve az albumodat, megállapítottam, hogy jónéhány képet én is szinte centire ugyanonnan készítettem, mint Te! :-) Bár kissé le vagyok maradva 'fotóügyileg', azért hamarosan felrakom ezeket is és megláthatod magad is a 'konkurenciát'! :-))) Ha Te nem vagy ilyen elkötelezett természet-szerető lokálpatrióta, talán sosem láttuk volna ezt a csodát, hiszen a képeid adták meg hozzá a kedvet! Köszönjük! :-) Plusz élmények: 1. Véletlenül lekanyarodtunk a Kerekudvarhoz (ennek is csak most, Tőled tudtam meg a nevét!) ahol még egy helyes kis kápolnát is találtunk! 2. Mi is nagy madárrajongók vagyunk, és mégis életünkben most láttunk először pompás színezetű gyurgyalagokat szabadon - és rögtön, vagy 15-20-at(!) Jászberény és Jászalsószentgyörgy között. Próbálkoztam lefényképezni őket a 450-es telével, de csak gyenge kísérletezés lett belőle, olyan fürgén cikáztak az égen... ;-( De azért talán majd még ezekből is felteszek egy-két képet... Üdv: 'SAZ BP'

►gu®iga56◄ on May 17, 2009

Köszönöm Zoltán a kedves szavakat, már ezekért a mondatokért megérte az a rengeteg idő, és munka amit idáig az albumomra fordítottam. Egy pici helyreigazítást engedj meg, hátha mások is olvassák, több mint valószínű Jászfelsőszentgyörgy a falu, mivel Kerekudvar is oda tartozik. Nagyon várom a képeket, örülök hogy jól éreztétek magatok nálunk.:)))

Üdv. Laci

A. Zoltán Sárdi ('SA… on May 17, 2009

Mea culpa! Igazad van Laci - és köszönöm a javítást! Persze, hogy JászFELSŐszentgyörgy! Pedig tudom, a betyárját!!! Viszont sejtem ám, hogy miért tévesztettem el: eddig úgy tudtam, hazánk leghosszabb nevű (20 betűs) települése a Hévíz-közeli 'Nemesboldogasszonyfa'... Itt épp' azt számolgattam, hogy vajon Jászfelsőszentgyörgy hány betűs (ez is 20!), de számbavettem Jászalsószentgyörgyöt is, azt viszont hamar el is vetettem, mert ha az elejét-végét 'egyszerűsítem', a maradék 'alsó' eggyel rövidebb, mint a 'felső'... - erre véletlenül mégis azt írtam le... ;-( (Utolsó tegnapi nagy élményemet még meg sem írtam: a 40. éve meghalt nagyapám egykori házáról sikerült megszereznem a régi utcanév és házszámtáblát! :-) ld. itt: http://www.panoramio.com/user/2114362/tags/Hungary%20Pest%20County&comments_page=1&photos_page=8 - alsó képek). Jászberényből oda igyekezvén kanyarodtunk le a Kerekudvarhoz... Üdv: 'SAZ BP'

Dér Éva (WhiteFrost) on November 23, 2009

Kedves Laci!

Összeállítottam a 2-es számú naptárt. Kéréssel és kérdéssel fordulok hozzád. Ha hozzájárulnál és elküldenéd nekem az eredeti képet az e-mail címemre megköszönném. Ha nem nagy kérés akkor még a héten küldd el a képet, hogy tudjunk nekilátni az utolsó fázisnak (nyomtatás). Előre is köszönöm.

e-mail: negydeerkukact-online.hu

Tisztelettel, Dér Éva

►gu®iga56◄ on December 1, 2009

Kedves Éva!

Elküldtem, és köszönöm a fáradozásod!

Üdv: Laci

kriszta13 on February 20, 2011

Csodálatos ez a képed, Laci! Ílyen a tél varázsló, szép oldala ... YS+L ... Üdv.: Christa

►gu®iga56◄ on February 20, 2011

Christa!

Nagyon szépen köszönöm a csillagot és örülök, hogy tetszik a képem!

Üdv: _Laci

« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on February 16, 2009
 • © All Rights Reserved
  by ►gu®iga56◄
  • Camera: FUJIFILM FinePix S8000fd
  • Taken on 2008/12/29 11:52:50
  • Exposure: 0.007s (1/150)
  • Focal Length: 15.30mm
  • F/Stop: f/4.000
  • ISO Speed: ISO64
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups