Šurkovac, Rimokatolička Crkva

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (9)

dado72 on April 6, 2009

lijepa slika.imate li jos koje slike iz surkovca,gornjeg i donjeg volara?

Drago Lovric on April 24, 2009

Slka je super ako imas jos koju dodaj je kao i dr. okolnih mjesta

G.Joso on April 24, 2009

evo stavio sam još koju sliku, trebala bi se pojaviti na google earth uskoro, vidiću još šta bude pa stavim, pozdrav...

Drago Lovric on April 25, 2009

Pokusao sam da ja stavim svoju sliku sadasnjeg stanja crkve ali nisam uspio, kako si ti to uradio. Zatim da li se mozad poznamo ili ne? Pozdrav!

G.Joso on April 25, 2009

Pozdrav, sliku kada stavite u Panoramio, i odredite joj položaj na karti, moraju najprije njihovi moderatori pregledati, a tek onda ide na Google earth, ja sam sliku davno stavio a tek je nedavno pojavila se na Earth-u. Sumnjam da se osobno poznajemo, ja sam Gordan Josić, sin Vinka Josića, vi se možda znate... stavit ću što više slika tokom vremena. Pozdrav...

Drago Lovric on April 25, 2009

Uspio sam i ja da stavim svoje slike. Mislim da se poznamo ja i tvoj tata i da smo isli zajedno u skolu. Ako imas prilike pitaj ga za mene ja sam 1956. godine rodjen i iz G. Volara sam, otac mi je Ante. Tvoj djeda je mislim Nediljko. Vinko i ja bili smo dobri, ako imas njegove neke podatke e-mail, telefon ili sl. posalji mi da se cujemo. Bok!

miro13 on May 14, 2009

Pozdrav svima lijepo je vidjeti ovu sliku i nadam se da će ih biti još pogotovo za nas neke koji ne stignemo otići u rodni kraj.Ponekad se čujem sa braćom ("Jožom"i Perom)koji su u Šurkovcu i znam da je žalosno,ali kad se vidi ova slika uspomene ožive i bude veselije oko srca te se nadam da će se još netko javiti pa da se vidi da nas ima.Puno dobrog zdravlja želi vam Miro "Pixi" Bjelanović sa Lošinja e-mail miro.13@net.hr

Ivo Iveljić on November 4, 2009

slika je super,i opet će se moć uslikat, kad crkva bude završena do godine ako bog da, samo će to radit naša djeca,a mi ,,starci,, nećemo se moć popet na gradinu da to snimimo,kao cicko -nekad davno 80-tih,sve komentatore poznam, i lijepo ih pozdravljam.

M.PANDŽA on November 10, 2009

Slika je super,crkva će biti pokrivena do Božića.Mislim da mi Šurkovčani nismo ni svjesni šta smo dobili dolaskom fra Ive u našu župu i zato bi trebali naći puno više vremena da dođemo obilazit naš Šurkovac.

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on February 18, 2009
  • © All Rights Reserved
    by G.Joso

Groups