Little baby owl (athena brama)

Unmapped photos are not selected for Google Earth or Google Maps

Comments (14)

Nona Yvette on March 10, 2009

Precious minutes with your baby owl! Thanks for sharing this lovely photo, Michel.

Nona

Nameofrose on March 10, 2009

Lovely baby

Thai pix Wildlife ph… on March 10, 2009

yes it whas a great moment to thake one out of the nest Nona and you welcome! I no you like them to!!

Michel

Thai pix Wildlife ph… on March 10, 2009

Laura the are so beautiful! and thank you!

Greetings, Michel

Erik van den Ham on March 10, 2009

Heel mooi Michel volgens mij is het wel gevaarlijk om het nestje zo te verstoren. Soms komen de ouders dan niet terug.

Erik

© BraCom (Bram) on March 10, 2009

Wel erg leuk, maar zoals Erik aangeeft kan ook erg gevaarlijk voor het grut zijn.

Bij het eerder genoemde BirdPix is het verboden om nest fotografie te plaatsen, (foto's maken kunnen ze wel afraden maar niet verbieden) dit om verstoring van de nesten te voor komen.

Maar ik las bij een van je volgende foto's dat Pa en Ma uil zich niets van jullie aantrekken, en vrolijk verder gaan als jullie weer weg zijn. :-)

Groeten, Bram

Thai pix Wildlife ph… on March 10, 2009

OK Erik en Bram! ik weet het, dat is niet altijd slim, maar deze ouders uilen zien ons daar al weken rond dat nest en die boom kijken die kunnen ons haast nog gekker in het begin vlogen ze gelijk in een andere boom, nu gisteren blijven ze zelfs vlak boven me zitten vliegen niet meer weg, die zien ook dat er niks gebeurt en ik heb zelfs het idee dat die ons (en dit is natuurlijk een menselijke reactie) kunnen in ieder geval het geluid van de car! nee dit gaat wel goed ook ik heb daar de tijd voor genomen om te kijken wat er ging gebeuren niks aan de hand hoor gaat allemaal goed!!

Trouwens Bram dank je wel voor dat program Bird pix wat mooi zeg gelijk in m,n bladwijzer gezet!

Groeten, Michel

Nico Huising on March 10, 2009

QUOTE michel19481 zei:

Nee daar komen we niet aan Nico en ook niet aan de kuikens! het is heel gek het stel ouders horen mijn car al aan komen en gaan vanzelf al van het nest, en laten mij de foto,s nemen! en als ik klaar ben en dat is prachtig vliegt moeke uil weer naar binnen (het nest) die gaan echt aan je wennen, en vliegen niet meer ver weg leuk hoor!!

END QUOTE

Uhm hoe zit het nu dan Michel? Ik begrijp uit je vorige reacties dat ze al aan je gewend zijn. Maar toch je hier wel mee oppassen, het zou zonde zijn als ze die beestjes gaan verstoten. Niet beschuldigend bedoeld hoor! Verder geweldig zoals je een 'dagboek' bijhoudt rondom de ontwikkelingen van de 'uilskuikens'.

Groetjes Nico

Thai pix Wildlife ph… on March 10, 2009

Ze zijn nu zo,n twee weken oud Nico! en groeien als kool dat gaat echt goed met ze (en ik wist voor dat ik deze foto,s uploaden, dat daar een berg reactie op zou komen, van zou je dat nou wel doen dat is niet goed voor ze gevaarlijk de ouders kunnen ze wel verstoten enz enz..) maar geloof me ik weet wat ik doe, ik ben net nog even wezen kijken van een behoorlijke afstand (met de verrekijker) nog gekker een uil is een nacht vogel ze brengen af en aan het voedsel naar binnen, wist niet wat ik zag daarom groeien die uilskuikens zo hard! hahaaaa jullie hoeven zich geen zorgen te maken het gaat allemaal goed!!

Groeten, Michel

Nico Huising on March 10, 2009

Hahahaha, ik ging er ook wel vanuit dat je weet waar je mee bezig bent Michel. Het lijkt me trouwens geweldig om de ontwikkelingen van zo dichtbij mee te mogen maken.

You lucky bastard :-)

Groetjes Nico

Thai pix Wildlife ph… on March 10, 2009

yes I am!! It,s great Nico! trouwens even terug komend op dat de ouders het eten nu over dag aanleveren, daar heb ik met verstand naar zitten kijken man! heb dit NIET eerder gezien ff niet vergeten een uil is een nacht dier??? zorgen wel ERG goed voor die kleintjes!!

Groeten en bedankt, Michel de pleegvader...

Nico Huising on March 10, 2009

Hey Michel de pleegvader!

Dat zijn inderdaad wel heel toegewijde ouders. Ik kan me ook niet herinneren eerder gehoord te hebben dat ze dat overdag doen.

Groetjes Nico

Chris10 © on March 12, 2009

Heb ik net een stukje geschreven bij de andere baby foto over het eventueel verstoren van het nest en zie hier het uitgebreide verslag...

Ook ik was er bang voor. Maar Michel, je zal wel gelijk hebben en ons heel spoedig de uilskuikens van 3 weken oud laten zien :-)

Daag, Christien

Thai pix Wildlife ph… on March 12, 2009

JA die laat ik jullie zeer zeker zien Christien! en bedankt voor je fijne en leuke reactie!!

doeiiiii, Michel

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

This photo is currently not mapped.

Suggest location

Photo details

 • Uploaded on March 9, 2009
 • © All Rights Reserved
  by Thai pix Wildlife ph…
  • Camera: Canon EOS 40D
  • Taken on 2009/03/09 15:45:29
  • Exposure: 0.005s (1/200)
  • Focal Length: 146.00mm
  • F/Stop: f/5.600
  • ISO Speed: ISO160
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups