Búcsúszentlászló

Selected for Google Maps and Google Earth
Show more
Show less
Save Cancel Want to use bold, italic, links?

Comments (52)

Tóthné Kulcsár Tünde on May 25, 2009

Csaba! Érdemes volt elolvasni a cikket, a fotók azonban meg sem közelítik a tiédet. (De ezt nyilván látod, tudod.) Csak meg ne ártson a sok dicséret! :-)

Üdv.: Tünde

Zabb Csaba on May 25, 2009

Kedves Tünde! Az én itteni fotóm sem közelíti meg az enyémet...:-) Azóta van már egy jobb is, csak addig nem akarom fölrakni, amíg ez is itt van a címlapon...:) Itt túlzásba vittem a polárszűrőzést, de ezt már írtam föntebb. A dicséretet azért köszönöm, de elég öreg vagyok hozzá, hogy biztosan nem fog megártani! :)

Üdv.: Csaba

Loszmann Ágnes on June 1, 2009

Nagyon szép felvétel! Szépen komponált,... meg minden! Üdvözöllek: Ágnes

Zabb Csaba on June 1, 2009

Köszönöm szépen Ágnes! Azóta már van egy nyári kép is róla, ahol a templom színei jobbak ugyan, de a fák árnyéka lassan lehetetlenné teszi a fotózást... Üdv.: Csaba

Mila Rosen on May 16, 2010

Csaba, tvoje galerie je pro mé oko jedna z nejhezčích, které jsem navštívila. Je to spousta nádherných fotek s perfektní kompozicí, barevností, nejrůznějších motivů, jak je vidět, líbí se nejen mě. Jedním slovem...nádherná! Posílám pozdravy. Milada

Zabb Csaba on May 16, 2010

Milado díky za krásné hodnocení, tesí me kdyz se ti to líbí ale já nejsem ani lepsí, ani horsí nez tady ty ostatní, jsem jen jeden z nekolika millionu amaterskych "fotografu" na této stránce. :)

Srdecny pozdrav do Cech, Csaba

Isse on August 19, 2010

Kedves Csaba,

Erdekes kep, jo a kis link az ismertetövel. Nekem nagyon tetszik igy az eg.L1 Bermalni nem bermaltam habar apam katolikus megis reformatus letem 25 öv poganysag utan.

Baratsaggal, Istvan

Zabb Csaba on August 19, 2010

Kedves István!

Hát így néz ki, amikor az ember rosszul használja a polárszűrőt. :) Ennyi már túlzás, csak a helyszínen szikrázó napsütésben ez nehezen érzékelhető a sötétebb keresőben. A polárszűrő kb. a felére csökkenti a kereső világosságát, érdemes több beállítással próbálkozni, de ezt csak tanácsolni szoktam másoknak, betartani ritkán...:)

Baráti üdvözlet Svédországba, Csaba

Isse on August 20, 2010

Kedves Csaba,

"Izek es zamatok" de...kulömbözö kepernyön kulömbözö keppen mutatkozik es nyilvanul ez a kep...en eddig negy (4) kepernyön neztem meg, az erdemeny:

2-2 ;)

Hat ilyen nemegyszerua a digitalis vilag.

Baratsaggal Småland-bol, Istvan

Zabb Csaba on August 22, 2010

Kedves István!

Nem a digitális világ bonyolult, hanem a monitorgyártók nem bírnak a hagyományos CRT-re hasonlító képet produkálni LCD-n. Talán majd egyszer...:) Addig pedig illene gyárilag adni minden ilyen vacakhoz színprofilt, akkor minden monitoron azonosan látnád a képeket. A jobbakhoz (vagy drágábbakhoz...) van is, a többit pedig vagy sikerül hasonlóra beállítani, vagy a fönti lesz az eredmény. :)

Üdv.: Csaba

Giorgos Dimitriadis on March 17, 2013

Wonderful capture,Ysl 2/2 Best regards,George

Zabb Csaba on March 17, 2013

Thank you, George. I'm very glad you like this photo.

Best regards, Csaba

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on March 12, 2009
 • © All Rights Reserved
  by Zabb Csaba
  • Camera: NIKON CORPORATION NIKON D2X
  • Taken on 2009/03/08 13:35:44
  • Exposure: 0.006s (1/160)
  • Focal Length: 16.00mm
  • F/Stop: f/8.000
  • ISO Speed: ISO100
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups