Witte paardekastanje (Aesculus hippocaustanum)

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (4)

Vincent Mauritz on March 17, 2009

Prachtige boom inderdaad, bedankt voor de tip, zal zeker daar eens kijken, kom vaak langs Utrecht, dat is vlabij. En goede fotocompositie, hij komt mooi tot zijn recht!

Denk dat hij vroeger scheefgewaaid is, en gelukkig hebben ze hem toen niet tot openhaardhout gereduceerd want dit is erg bijzonder, net een grote bonsaiboom. Volgens het boek Monumentale bomen in Nederland van Gerrit te Graaf zou hij in 1830-'40 geplant moeten zijn.

Vervelend van de oude account, daar stonden veel mooie platen op! Wat waren dat dan voor problemen?

groet, Vincent

F. van Daalen on April 5, 2009

Vincent,

Gewoon weer op nieuw beginnen. Ik kon de pagina nog maar met heel veel moeite gedownload krijgen. Nu heb ik weer andere problemen. Ik krijg nu de foto's niet meer geupload (15 minuten voor één foto).

Groet,

Fred.

Vincent Mauritz on April 6, 2009

Vervelend Fred! Ik heb deze kastanje overigens vorige week bezocht en zal hem ook zsm aan mijn collectie toevoegen. Nogmaals bedankt voor de tip, wat een prachtboom!!

Stichting Achterhoek… on April 6, 2009

Ja het maakte mijn dag toen ook goed. Ik hoop dat jij mooier weer had. Ik heb inmiddels nog een mooie ontdekt. Deze staat vlak voor Doetinchem in een weiland waar nooit iemand komt. Ik stond alleen aan de verkeerde kant van de Oude IJssel.

Groet,

Fred

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo taken in Het Slot en omgeving, Zeist, Netherlands

Photo details

  • Uploaded on March 15, 2009
  • © All Rights Reserved
    by F. van Daalen

Groups