GIRONA .La gran i profunda llibreria GELI; que em va fer conèixer David Soler en la trobada d'amics de Panoramio. 18.04.2009.

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Comments (11)

Rafael Saludes on April 21, 2009

El pare de la Clara. Fa poc temps que nosaltres dos intercanviem comentaris sobre les fotos, però les persones tenim un cert sentit (no sé quin) que et porta a trobar-te cómode en el contacte. Vull dir, clar com tots els de la colla, pero l'atmosfera mútua per mi, és molt agradable.

Ja em va comentar el David el que tu dius, qualsevol llibre editat el trobaràs aquí.

Moltes gràcies i perdona no he pogut respondre o millor dit correspondre a ningú per tenir bloquejat el sistema Panoramio.

Bona nit. Rafael.

josep.cat on April 22, 2009

Ei Rafael ja vas triar-ne un per demà?

Bona Diada de Sant Jordi¡¡¡¡

Salut.

esseil panoramio on April 22, 2009

Rafael Saludes Rams,hola Rapaele, me voy a perder el dia de Sant Jordi (:::::: Estuve en Barcelona 5 veces por el dia de Sant Jordi..y quantos libros he comprado. Tengo nostalgia, Barcelona en aquellos dias es especial...huele de papel de primavera ..de todo!! Gracias por esta toma preciosa!Un abrazo,esseil

Rafael Saludes on April 23, 2009

Josep àngel. Encara no! Després aniré a la plaça Mercadal i veuré. Sempre ja es té idea del que sembla adquirir. Bona diada!! Rafael.

Rafael Saludes on April 23, 2009

Esseil. Es verdad, la fiesta de Sant Jordi es diferente a todas, principalmente por ser un gran homenaje a la cultura y por el calor humano que despierta entre las personas a través de los obsequios de libros y rosas rojas a las chicas guapas como Sylvana. Veo que conoces bien la fiesta y me complace mucho. Yo, de manera virtual te mando una bella flor! Un fuerte abrazo. Rafael.

sekica on April 23, 2009

Em anava a passar per aquí, però no has localitzat la llibreria!

Rafael Saludes on April 23, 2009

Sekica És que has anat a Girona? No ho crec! Perdona! Em mereixo les teves estirades d'orelles. No prenc mai nota del lloc i després quan pujo la foto estic perdut.

En el cas d'aquesta foto si el meu company de passejada en aquell moment no l'ha locacalitzada, com sempre estem perduts. Ja procurare de corregir-me. Rafael.

Rafael Saludes on April 23, 2009

Sekica. Si sabessis com m'ha costat localitzar aquesta celebre llibreria!! És una autèntica institució. Diu que s'hi pot trobar qualsevol edició nova o vella!

Em va bé les teves lliçons de perfeccionisme!

Bona nit. Rafael.

maria moncal on April 25, 2009

quanta literatura! sempre fa goig de mirar per poder perdre-s'hi i trobar algún llibre que et faci passar una bona estona. salutacions cordials - maria -

esseil panoramio on April 25, 2009

Rafael Saludes RamsHola Rafael tu rosa roja esta en frente a mi gracias!!! Tengo que anadirte a los favoridos porque me cuesta mucho cada vez ir a buscarte, es que lo he entendado otra vez pero no me lo apcetaba,ahora lo hago otra vez.Un abrazo Rafael,sil

Amparo Timoteo Ramon on August 19, 2012

Una espléndida libreria, que por lo que he leido se pueden encontrar todo tipo de libros. Cuando vuleva por Gerona me daré una vuelta por allí. Rafael que pases un buen domingo. Like 1.

Un abrazo, Amparo.

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo taken in Girona, Province of Girona, Spain

Photo details

 • Uploaded on April 20, 2009
 • © All Rights Reserved
  by Rafael Saludes
  • Camera: SONY DSC-W50
  • Taken on 2009/04/18 17:17:42
  • Exposure: 0.025s (1/40)
  • Focal Length: 6.30mm
  • F/Stop: f/2.800
  • ISO Speed: ISO320
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • Flash fired

Groups