Etno Selo - Replika mosta "Kozja Ćuprija" iz Sarajeva

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (14)

Na izlazu iz Bijeljine na trećem kilometru prema Pavlovića mostu nalazi se Etno selo "Stanišići". Etno selo "Stanišići", izvan sadašnjeg vremena i prostora, vraća nas precima i prirodi, i budi u nama divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života. Ovdje se odmaraju oči i duša, čovjek postaje plemenitiji ali i mudriji slušajući žuborenje potoka i rad vodenice.

anyushkamm on May 4, 2009

Ooooo kako lepe boje!! Super su ti ove slike, Stankovicu!

Ana

Хвала Ана на прегледу првог (световног) дела сличица из Етно Села у Бијељини. Постоји још један (духовни) део који ћу поставити накнадно.

Поздрав, Станковић

sekica on May 4, 2009

Одлична је!

sekica on May 4, 2009

Нисам појма имала да постоји таква ћуприја, мада мислим да данас много боље стоји овде!

Секице добро би било да када будеш долазила у БГ скокнеш до Бијељине и погледаш и сама све ово. Тешко је приказати сву ту лепоту у неколико сличица, оно јест да је то много за гледати али неможе се квалитетно испричати цела причица о селу са 16 или 32 сличице. Ја сам тамо направио неких 180 сличица и поштено се уморио од шкљоцања, затим сам одабрао 60-ак као најлепших и опет смањио на 32 у најужи избор, да би испричао дводелну причицу о Етно Селу.

Cvijetin Radic on May 7, 2009

Одлично сликано станковићу...

Хвала Цвијетине. Поздрав!

olga.a on May 11, 2009

Izvrsno snimljena kolekcija Etno Selo sa zaista iscrpnim informacijama.Koliko je ta turistička atrakcija uređena slika prošlosti i nekadašnjeg stvarnog života? Pozdrav Olga

Олга ако некада посетиш Етно Село видећеш да сваки објекат (стари) има на себи плочицу са подацима одакле је пренешен објекат , када је саграђен и чему је служио. Хвала на посети ове серије слика, (мада сам поставио још 16). Поздрав, Станковић

Lotosov cvet on June 14, 2009

Fascinantno! Prelepo! Nisam nigde do sada videla takvu boju neba,tako prelep most..moram priznati da je veoma romanticno...zamislite sebe i voljenu osobu kako setate ovuda...zaista, ne mogu recima da opisem ono sto je ova fotografija probudila u meni.

Кажем ја.... не може се то речима исказати. Али уз хладно пиво, вино или сокић већ је друга прича. А то што је пробуђено у теби док посматраш ову сличицу, помало се наслућује, па ти већ шеташ са "вољеном особом" преко тог мостића.

Хвала за симпатичне коментаре и посету мојим сличицама, поздрав, Станковић

Gemiys on June 17, 2009

Encantadora imagen... Saludos.

Gracias Gemiys por su visita y bondadoso comentario. Saludos.

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on May 3, 2009
 • Attribution-Noncommercial-No Derivative Works
  by Станковић Миломир
  • Camera: FUJIFILM FinePix S1000fd
  • Taken on 2009/04/24 14:59:14
  • Exposure: 0.004s (1/240)
  • Focal Length: 5.90mm
  • F/Stop: f/4.000
  • ISO Speed: ISO64
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups