Füsti fecske (Hirundo rustica)

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]
Show more
Show less
Save Cancel Want to use bold, italic, links?

Comments (152)

SzőkeSándor on February 27, 2012
 • Kedves Csaba4:-)L/1+F/1
 • Ilyen szépséges fotót még nem láttam erről a számunkra oly kedves madárról.Gratulálok a fotósnak.
 • Ha nem veszed tolakodásnak mindjárt megkérlek szépen fogadd el a meghívásomat(A Föld madarai c.)csoportba.Nagyon büszke lennék ha a csoport oldalán is látható lenne ez rendkívüli szépségű fotód.A fény legyen Veled fotós utaidon.Sándor
Zabb Csaba on February 27, 2012

Kedves Sándor!

Örülök, hogy tetszik az egy szem fecske.:) Ami a csoportokat illeti, az talán nem fog tetszeni, de elmesélem. Eleinte nem léptem be egyetlen csoportba sem, mert nem láttam semmi értelmét. Aztán annyit nyaggattak, hogy szó nélkül beléptem mindenhova. Volt olyan kép, hogy lapozni kellett nála a csoportokat. Arról pedig fogalmam sincs, hogy összesen mennyiben voltam benn, értelmetlenül... Egyszer vettem egy nagy levegőt és fáradságos munkával kiléptem mindből. Biztosan észre sem vette a kutya sem. A meghívók ettől még özönlöttek és én végképp nem értettem, hogy ennek mi értelme... Egyszer már nem bírtam kimagyarázni, így beléptem egybe, de csak egybe! Akkor még normálisnak tűnt, mert nem tematikus, ahogy az albumom sem az és volt olyan előnye, hogy volt egy minimális minőségi feltétele, ha a csillagok számát egyáltalán annak lehet tekinteni... A másik előnye az volt, hogy radikálisan csökkentette az újabb meghívók számát, mert senki sem gondolta, hogy máshova nem hívtak. :) Ezért (eddig) az az egy maradt. Azt nem tudom megmondani, hogy meddig marad, mert az újabb tagok nem tartják be a minimális szabályokat sem, ha nem lesz ott rend, akkor tőlük is megválok. Valójában nem értem ezt a gyűjtési szenvedélyt, ettől sem többen, sem kevesebben nem nézik a képeket, a csoportokban semmi "életjel" sincs, rögtön mindenki kikapcsolja a levelezést, akkor mondja meg nekem valaki, hogy mi a csoda értelme van az egésznek?

Tehát engedelmeddel inkább nem.:) Mindenkinek jobb lesz így!

Köszönöm szépen és elnézést a nemleges válaszért!

Üdv, Csaba

►gu®iga56◄ on February 29, 2012

Nagyon egyetértek veled Csaba, de én még a fáradságot sem veszek hogy kilépkedjek. Értelmetlen fejlesztés ez a csoportok. Kezdetek kezdetén jeleztem a fórumban is, és azt a választ kaptam, ez egy plusz lehetőség a felhasználóknak, sokan kedvelik és használják. Én ezt nem tapasztalom, versengés lett ki tud még egy betűt, számot a csoportnév elé tenni, hogy a névsorban előbbre kerüljön, mert hátra nem lapoz senki, röhejes!!

Szerintem előbb utóbb belátják és törlik az egészet.

Ez a fecske nagyon remek kép! Like!

Üdv.Laci

Zabb Csaba on March 1, 2012

Szia Laci! Látom, de nem értem. Bevallom, hogy én még senkinél sem néztem bele egyetlen csoport képeibe sem, akkor sem, ha nem kellett lapozni (azaz az első lapon láthatókba sem). Borzalmas lehet egy kupacban kétezer várat látni! :) Az pedig mulatságos, hogy ebben a csoportban akadt egy keleti srác, akinek ez az élete, és naponta szorgalmasan pakolja az elejére a csoportba elvileg be sem kerülhető képeit (nincs meg az előírt csillagok száma:), mindig, amikor valaki új képeket rak be és ezáltal nem látszanak az elején az övéi. :)) Azaz egy valaki biztosan nézegeti, de nem a képeket, csak a sajátjainak a helyét!:) Csak miatta nézek rá időnként erre az egyre. Képet ebben sem nézegettem. Anélkül is kevés az időm.

Örülök, hogy a fecske tetszik.:)

Üdv, Csaba

csiszerd on November 7, 2012

Szenzációs a fotó a fecskéről YSL!

A csoportok valóban nagyon "elszabadultak", haszontalanná váltak - bár én egy-kettőbe belelapozva találtam néhány érdekes felvételt.

Én is alapítottam egyet (Tisza), még "csak" 629 fotó került bele, talán még a kezelhető kategóriába tartozik.

Üdv.: Dezső

Zabb Csaba on November 8, 2012

Köszönöm szépen Dezső! Hogy múlik az idő... Azóta már rég kiléptem abból az egyből is, miután a szabályokat nem tartották be és a gazdája inkább újabbak toborzásával volt elfoglalva, mint a szabálytalan képek törölgetésével. A játék is komoly dolog, nem működik szabályok nélkül.

Üdv.: Csaba

Agnieszka Małasiewic… on January 21, 2013

The Barn Swallow - looks like some kind of celebrity YSL! AMAZING GALLERY, Csaba, YS. Best regards Agnieszka

Zabb Csaba on January 22, 2013

Many thanks dear Agnieszka for your visit and very nice comments.

Kindest regards, Csaba

Giorgos Dimitriadis on March 5, 2013

Excellent capture,YsL 30/19 Best regards,George

Zabb Csaba on March 7, 2013

Thanks a lot George, glad you like it.

Best regards, Csaba

Natmara on October 29, 2014

"L&f" Csaba, pour votre très belle et très sympatique capture photographique.

Zabb Csaba on November 3, 2014

Merci pour ce gentil commentaire Gilles.

Cordialement, Csaba

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on May 10, 2009
 • © All Rights Reserved
  by Zabb Csaba
  • Camera: NIKON CORPORATION NIKON D2X
  • Taken on 2009/05/10 11:40:55
  • Exposure: 0.005s (1/200)
  • Focal Length: 300.00mm
  • F/Stop: f/11.000
  • ISO Speed: ISO100
  • Exposure Bias: -0.67 EV
  • No flash

Groups