NL Meeting 2009 Elburg

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Comments (10)

Luud Old on May 11, 2009

Ik zou toch graag via deze manier iedereen heel hartelijk willen bedanken voor deze prachtige en gezellige dag.

Mijn speciale dank aan Andre voor de organisatie en aan Christien voor haar deskundige en spontane begeleiding.

Fantastisch gedaan !!

Groeten Luud

Bert Kaufmann on May 11, 2009

Een leuke, gezellige fotocollage, Luud!

jac hendrix on May 11, 2009

Hoi Luut

Mijn complimenten voor deze meer dan prachtige compilatie van een bijzonder mooie dag en afsluiting van deze NL MEETING 2009 in Elburg. Van mij krijgt deze HET BESTE VAN en spreek de hoop uit dat ik er nog vele met je mee mag maken.

Groet, Jac

Jan de Boer on May 11, 2009

Luud, hardstikke mooi! Mijn complimenten! Je bent net zo gezellig als je foto's!

Groeten, jan

Chris10 © on May 11, 2009

Bedankt Luud, voor je fijne woorden. Laat ik dat dan maar via deze prachtige collage doen. Is al oud hè? Het lijken de 'skietgoaten' wel.

Heel fijn dat iedereen Elburg heeft kunnen waarderen. Het idee kwam van Wim, die het er spontaan ingooide, omdat ie er eens langs gekomen was, vanwege een afsluiting van de A28, als ik het me goed herinner. Op weg naar 't Harde.

Eerlijk gezegd, schrok ik er in eerste instantie een beetje van, maar gaande weg dacht ik: Waarom ook niet. Het is kleinschalig, oud, kneuterig, heeft wallen, een haven en ook nog eens een aantal restaurants. Dus: voor elk wat wils.

Ik hoop dat jullie iets aan het plattegrondje met de zogenaamde 'highlights' hadden. Het was me een waar genoegen, dat even te maken om mijn kennis met jullie te delen.

En Andre, heeft inderdaad het balletje opgegooid, het balletje laten rollen en het balletje weer opgevangen. Je zorgde tevens goed voor de inwendige mens, ook daarvoor mijn dank.

Groet, Christien.

tanneke on May 12, 2009

Wat een leuke fotocollage!

Jörg Petersen on May 12, 2009

Luud da ist eine schöne Erinnerung. Ich nehme diese Collage zu meinen Favoriten, damit ich sie immer schnell wiederfinde. Gruß Jörg

Luud Old on May 17, 2009

Iedereen heel hartelijk bedankt voor de leuke reacties. Dankzij jullie enthousiasme een bijzonder geslaagde dag. Het idee voor de collage was eigenlijk ontstaan door de bedenkelijke kwaliteit van mijn flitsfoto's.

Omdat ik dacht de enige te zijn met foto's van deze gezellige afsluiting wilde ik ze jullie niet onthouden ,ze geven denk ik wel de sfeer aan.

Groeten Luud

Wim Janssen on May 17, 2009

Ja Luud, ondanks mijn 'professionele' apparatuur, die ik uit de tas toverde, waren mijn flitsfoto's nog bedenkelijker. :(

Je hebt een prima collage gemaakt. Van deze fijne dag en geweldige avond. Het leek wel of we familie waren. Ik moest het nog uitleggen aan de serveerster. Die dacht dat we elkaar al jaren kenden.

Groeten, Wim

Ria Maat on May 17, 2009

Erg leuk gedaan Luud! Echt een prachtige collage heb je er van gemaakt. Hartelijk dank voor de moeite. Een leuke collage als herinnering aan een geweldig fijne dag.

Hartelijk groeten van Rob en Ria

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on May 11, 2009
  • © All Rights Reserved
    by Luud Old

Groups