The Rising

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Comments (7)

Susanna Varga on June 8, 2009

The Rising ( sculpture)

The Rising pays tribute to those who were killed in the tragedies of September 11,2001 The 80 foot high sclupture,with intertwined stainless steel rods rising toward the sky,brings together the Westchester County residents who died that day. The Base Of The memorial, called The Circle of Remembrance, bears the names of the 111 victims and inscription provided by their families. The Rising by Frederic Schwartz Architects was the winner of an international design competition and was chosen by a committee of family members and professionals in the field of public art. The families also chose Kenisco Plaza as the site for the memorial. The Rising will forever stand as a place where those who visit can remember, reflect and find hope for the future.

A Felemelkedés ( emlékmü) A Felemelkedés elismeréssel adózik azoknak, akiket megöltek a 2001 szeptember 11.-i tragédiában. A 80 láb magas emlékmü összefüggő rozsdamentes acél-rudakból készült, amelyek az ég felé emelkednek , összehozza azokat a Westchester megyei lakosokat, akik aznap meghaltak. A kegyeleti hely, amelyet az emlékezés körének hívnak, a 111 áldozat neveivel a mü körül amelyröl a családtagok gondoskodtak. A Felemelkedés Frederic Schwartz építész munkája amely egy nemzetközi tervversenyben a családtagok és egy szakértöi bizottság által lett kiválasztva a nyílvános müvészetek területén. A Kensico Palza-t mint a felállítási helyet szintén a családtagok választották. A Felemelkedés örökké egy olyan helyként fog állni ahol a látogatók emlékezhetnek és reményt találhatnak a jövöre nézve.

Emszt Mihály on June 10, 2009

Ezt remekül fotóztad (a többivel együtt). Érdekes a története is. Ügyi vagy!

puszi

Misi

Susanna Varga on June 12, 2009

Köszike Misi! Tudod, hogy szeretem a történeteket is hozzáfüzni.Szép napsütés volt és ezek a rudak csak úgy ragyogtak. Puszi:Zsu.

Eva Kaprinay on May 22, 2010

Csodás ez az alkotás és remek a fotó róla! Kedves VaZsu:-) Gratulálok és örülök, hogy újra előkerültél! Üdv Éva

Susanna Varga on May 27, 2010

Szia drága Éva, én is nagyon örülök, mindenkinek.Lassan visszakeveredek a rendes "kerékvágásba", köszönöm és puszi neked:VaZsu.

khoi tranduc on August 4, 2011

Very nice photo! Like!

Dimitrios Brousovana… on November 15, 2011

Nice capture !

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on June 8, 2009
 • © All Rights Reserved
  by Susanna Varga
  • Camera: Canon EOS DIGITAL REBEL XSi
  • Taken on 2009/05/25 14:30:50
  • Exposure: 0.003s (1/400)
  • Focal Length: 23.00mm
  • F/Stop: f/14.000
  • ISO Speed: ISO400
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups