NY

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (7)

Rafael Saludes on June 27, 2009

Graciel·la Renoi quins viatgets feu!! Bonica i ben escollida la sèrie "NY". Agafo aquesta que m'agrada més per dir-te: Et felicito maca per la traça que teniu en on saber anar i cercar els detalls del indrets adients! Molt bé. Una abraçada. Rafael.

Graciel.la Vidal on June 27, 2009

Rafael, gràcies per fer comentaris sempre tant afalagadors. Si vols veure alguna foto més d'aquestes en Blanc i Negre (Nova York s'ho mereix) les pots veure aqui. Una abraçada.

Rafael Saludes on June 30, 2009

Graciel.la. He escrit molt i en el moment d'enviar-lo diuen: "Sorry down for maintenance". Ja ho tornaré a fer un altre moment. Em feia molta il.lusió dir-te el que penso. Altra vegada a fer ounyetes. Quan hi hagi menys moviment ho faré. Perdó. Rafael.

Rafael Saludes on July 1, 2009

**Benvolguda Graciel.la* Ets molt desperta i saps trobar els detalls d'identificació dels llocs. En aquesta sèrie hi has posat "NY" per posar-hi quelcom. Les fotos parlen elles mateixes.

Aquestes "escaper fire stairs" són simbol particularment de New York, d'una època, de inoblidables pel.licules i dels inicis de l'invasió musical nord-americana de la segona dècada dels segle XX. Aquest simbols en arribar a casa nostra 20/25 anys més tard per a mi foren gairebé el simbol de la meva joventut que em fan recordar les composicions d'Irving Berlin i George Gershwin.

Aquesta fotografia que vaig i he escollit tantes vegades per fer-te arribar aquest llarg misatge, ho vaig fer per semblar-me la més diàfana i adhuc per veure adornada la façana amb uns elements arquitectònics que semblen modernistes.

Moltíssimes gràcies per fer-me i deixar-me esplaiar tan llargament amb històries sense interès, però que per mi sí que en tenen.

Un abraçada. Rafael.

Graciel.la Vidal on July 1, 2009

Rafael crec que darrera d'una persona sempre hi ha aquestes "històries sense interès" que tu dius. De fet, son el que fan a la persona. Per tant, sí que en tenen d'interès, i molt!!!!. I jo estic més que orgullosa que me les vulguis explicar. Moltes gràcies.

Graciel.la Vidal on July 1, 2009

Estic d'acord,**Blai*. Nova York te coses que en Blanc i Negre queden més ben reflectides. Tot i que aquestes fotos ja tenen 10 anys i estan fetes amb rodet, la intenció del moment ja va ser aquesta. De fet vam portar dues càmeres una per fer les de Blanc i Negre i l'altre pel color. Abans tot era més complicat.

Graciel.la Vidal on July 1, 2009

Del Bronx no tinc, que recordi, cap foto. Hi vam pasar a fer una volta amb el cotxe, per veure-ho però ja està. Quan hi tornem ja farem fotos. De Harlem si que hi ha d'haber-hi alguna cosa,però primer em caldrà tenir temps per buscar-les, desprès trobar-les, i desprès encara escanejarles. Quan en tingui alguna ja la penjaré en honor teu. Salut.

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on June 26, 2009
  • © All Rights Reserved
    by Graciel.la Vidal

Groups