All My Photos in Panoramio

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Comments (14)

saykut on July 13, 2009

Super...

Marek Zdziechowski on July 13, 2009

super photos

Volkan Yuksel on July 16, 2009

Dear komsu sister Mimi, It is so nice to have you here in Panoramio with your great photos. Best wishes, Volkan

Seyithan BOZDEMİR on July 16, 2009

Very good work. Congratulations !

► Greetings

► Seyit

arif solak on July 18, 2009

Well Come to Antalya

(King Attolos II of Bergama “ An erthly paradise was indeed at their feet)[ http://www.panoramio.com/user/1249014/tags/antalya]

Tony Reid on July 18, 2009

Good idea, mimipet

Cheers, Tony in New Zealand

alleexx86 on July 23, 2009

Здравей Мими.Радвам се ,че си видяла снимките ми.Аз не се занимавам с фотография професионално,а за удоволствие.Малката ми дъщеря снима много,но не публикува.Тя ходи много по света и има уникални снимки.Направих тази регистрация заради нея,но май аз се уплетох тук.На Ботев ходих през септември 2008 година,но през Априлци - през северен Джендем по високоволтовия кабел , който захранва върха с 20 киловолта - през заслон Ботев.Труден маршрут - но много красив.Мъглата ни дишаше във вратлето, но не ни стигна - направо не беше за вярване.Направих филм с камерата около 40 минути - невероятен е.Мъглата ни гонеше като хрътка - заек.Имам и снимки някъде.Говориш за водопадите и водата.Сигурно си била в ЕТЪРА до Габрово - там има по средата една чешма - на нея е записана една мъдрост.Много истина има в нея.Винаги си я повтатям.Затова обичам водата - тя ни дава всичко.Ходя много често в Пловдив и сигурно ще отида да видя изложбата на Михаела в Балабановата къща в Стария град.Като се прибере Александра от Щатите планираме да отидем до Египет семейно,но това са планове за декември.Пиши ми - ще ми е приятно.Познавам България изключително добре - на много места съм се губил и ми е хубаво да разговаряме на тази тема.А и не само България.Имам зад гърба 1 500 000 километра.Цифрата не е грешна.Приятно ми е Мими - казвам се Андриян.alleexx86

Minka Tsoneva (Mimip… on July 23, 2009

Привет Андриян,

Благодаря ти за посещението в галерията ми. И за интересния разказ. Не се и съмнявам, че може да имаш толкова много километри зад гърба си, знам че има много хора, които много пътуват и това, ако не друго ги е обогатило страшно много, те са като подвижна енциклопедия, а това не е лошо.

Хареса ми много разказа ти са мъглата. А с нея шега не бива. Една година бях на екскурзионно летуване в Пирин, за пръв път тогава, преди много години. Две нощи спахме на Безбог. В свободния ден сутринта след закуска тръгнахме да се изкачваме някъде там. На мен обаче ми стана лошо по едно време и трябваше да се върна в хижата. Гайда ни обаче никого не задължи да остане с мен, а аз не исках да лишавам другите от разходката. Имаше мъгла, доста голяма при това. И така аз успях и се върнах без проблеми и веднага в хижата, ама те цял ден къде са скитали и обикаляли и те не знаят, върнаха се много късно вечерта, слава богу. Та, исках да ти кажа, че знам добре, че с мъглата шега не бива. Мен някой ме е опазил да не се загубя сама в планината, и то за пръв път там, ама другите доста бяха наплашени.

Сигурно няма да чуеш добри неща за мен от приятелите си, ама здрави да сме е най-важното. Не искам да коментирам другите.

Поздрави, Мими

Minka Tsoneva (Mimip… on July 23, 2009

Many thanks for you visit here and kind comments:

Seykut, Marek, Volkan, Seyit, Arif, Tony.

Greetings, Mimi

alleexx86 on July 23, 2009

Написах ти няколко реда но НЕТА е ужасен и не ги е пратил.Пиша отново.Александра е като тебе,не си седи мирна на дупето,скита постоянно.Сега е на 130 мили от Атланта - Джорджия.Имам още едно бебе Велина - малко по голямо.То живее в София, но сега е на Черноморец.В понеделник го закарах.Жена ми се казва Мими -ако трябваше да избирам , отново бих избрал нея - прекрасен човек.Така че за Мими не може да говоря лошо.Мисля че ме разбираш.Благодаря ти за пожеланието.Сети ли се за мъдроста в ЕТЪРА.Ако не си, ще ти я пусна на снимка.Много е сериозна.Пиши ми - приятно ми е да се чуваме.Андриян.alleexx86

Minka Tsoneva (Mimip… on July 23, 2009

Благодаря ти Андриян!

Това за дупето много ме разсмя.. :-))) Но аз не скитам, пътувам, но умерено, и не мога да се похваля с толкова много километри зад гърба си (трябва да седна да ги опиша и ще ти кажа), и аз съм семейна и си има задължения, но ако имаш предвид други неща, просто се старая да съм справедлива, въпреки че тук някой няма да е съгласен. ;-)

Радвам се да чуя, че жена ти също се казва Мими и е точен човек. Явно ние, Мими,сме жени с характер, съпругът ми би казал същото като теб! ;-)

Не съм се сетила за тази мъдрост, или съм я подминала, или не е била там, когато аз съм била. Чакам да я чуя!

Поздрави, Мими

☆Tomoaki Ueda☆ on July 24, 2009

Hi, © mimipet.com

Thank you for your nice comment. I have also changed ViewMyPanoramio.

Your world map

Greetings from Japan ☆Tomoaki Ueda☆ (^_^)/"

KasiaD on August 2, 2009

What a wonderful collection. Congratulations. You have so many colourful and energetic works. Greetings, Kasia

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on July 13, 2009
  • © All Rights Reserved
    by Minka Tsoneva (Mimip…

Groups