A view of Delft from the tower of the New Church: the Old Church - Delft, the Netherlands

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (14)

Bram van Broekhoven on July 16, 2009

Ik twijfel een beetje tussen de portrait en de landscape versie, toch lichte voor keur voor deze versie, ze zijn al twee bijzonder mooi Tomas

Groetjes, Bram

T NL on July 16, 2009

Thanks voor je bezoek en berichtje Bram! Ik twijfel zelf ook nog steeds, daarom heb ik ze er maar allebei opgezet. Het voordeel van de portrait variant vind ik dat het er iets beter uitkomt dat de toren van de Oude Kerk zo scheef staat, dat is hier in de landscape versie net even wat minder goed te zien. Maar qua algeheel beeld vind ik deze landscape versie toch ook net iets fraaier.

Groeten, Tomas

Chris10 © on July 16, 2009

Ik vind ze allebei prachtig. Zo mooi scherp en schitterende kleuren Tomas. De molen staat er zelfs ook op.

Daag, Christien.

T NL on July 16, 2009

Jij natuurlijk ook bedankt Christien! Inderdaad met de molen erbij, zij het best wel klein en niet 100% scherp. De rechterkant van het beeld lijkt sowieso iets minder scherp dan de rest, misschien is de lens een klein beetje vies in dat gebied ofzo, zal eens kijken. Maar zo te zien heb jij die molen al groot en duidelijk op de foto staan. :)

Groetjes, Tomas

Chris10 © on July 16, 2009

Hoe raad je het zo Tomas. Als ik reageer op foto's bij jou, dan heb ik er zelf ook nogal eens een bezoekje aan gebracht. Frappant hè? Maar ik ben nog niet op die toren geweest. Misschien moet ik dan nog eens terug. Ook daar al heen. Moet ook nog een keer terug naar Haarlem. Misschien ook daar op de toren? Lijkt me wel wat.

Doei, Christien.

Isaie D on July 17, 2009

Knappe panorama Tomas, helder en goed van kleur.

Groetjes, Dani

Nick Weall on July 17, 2009

I see the windmill too :)

T NL on July 17, 2009

Ja dat was me ook al eens opgevallen Christien, best wel grappig. Ik zou het zeker doen trouwens, teruggaan en die toren beklimmen!

Bedankt Dani, het was dan ook een heel mooi uitzicht vanaf een behoorlijke hoogte.

Yes Nick, in these 3 photos there is a windmill to be seen as well. As a matter of fact that's the only windmill in Delft!

Groeten/Greetings, Tomas

Chris10 © on July 17, 2009

Ken je deze semi-gebruikster ook Tomas.

Ze heeft me aangeschreven over het gebrandschilderde raam van 'Willem van Oranje' en wil een uitsnede ervan in een stadswandelingen boekje plaatsen. De uitsnede van haar vind ik achteraf niet mooi en heb haar een nieuwe toegezonden. Het boekje is in proefdruk klaar en als het uitkomt krijg ik (en nog een aantal anderen een exemplaar. Ik heb een stukje proefdruk toegezonden gekregen, echt leuk en ik zal er zeker gebruik van gaan maken. Ze heeft al meerdere boekjes geschreven, ook daar heb ik een aantal bladzijden van gekregen.

Doei, Christien.

T NL on July 17, 2009

Ja ik heb wel iets langs zien komen in de comments onder jouw Delftse foto's, maar niet echt goed gelezen. Ga nu eens een kijkje nemen!

Dag, Tomas

Guido Musch on July 20, 2009

met deze foto's kun je denk ik mooi tilt shift foto's maken tomas.. :)

T NL on July 22, 2009

Dat zou best wel eens kunnen Guido! Ik heb het trouwens wel een keer geprobeerd op andere foto's maar dat werd niet zo heel mooi. Misschien dat het hiermee wel zou lukken, maar nu heb ik het te druk en ik ga overmorgen op vakantie. Dus voorlopig even niet... :)

Erik van den Ham on December 8, 2009

Zo Thomas het was al weer zo lang geleden dat ik jouw collectie had bekeken dat ik dacht ik begin vooraan in de serie van je vakantie. Dat is al weer een aardig tijdje terug als het klopt dat je op de 23ste weg bent gegaan.

Fraai uitzicht zo over Delft met dit heldere weer.

Groeten, Erik

T NL on December 8, 2009

Ha Erik, leuk dat je weer eens langskomt! De 23e klopt wel zo'n beetje inderdaad, als ik me niet vergis was het de 24e dat we weggingen.

Dan nog even over deze foto. Dit was inderdaad wel een geschikte dag om de toren van de Nieuwe Kerk te beklimmen, het was echt heel helder! Mooi uitzicht heb je vandaar.

Groeten, Tomas

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on July 16, 2009
 • © All Rights Reserved
  by T NL
  • Camera: Panasonic DMC-FX500
  • Taken on 2009/06/02 13:32:53
  • Exposure: 0.002s (1/640)
  • Focal Length: 9.90mm
  • F/Stop: f/4.500
  • ISO Speed: ISO100
  • Exposure Bias: -0.66 EV
  • No flash

Groups