Kőszeg - Heroes’ Tower & Arcaded house - Hungary

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (160)

vterezia on July 9, 2010

szia Marilyn , örvendek ,hogy részt veszel a versenyen , gyönyörű fotódhoz gratulálók ,neked pedig jó egészséget kívánok Erdélyből Terike

János Martini on July 9, 2010

Kedves Marilyn!

Talán nem is tudod, hogy milyen nagy örömmel látom azt hogy újra itt vagy velünk, és újra versenyzel e kitünő és nagyon szép fotóval mely a szülővárosod egyik csodás épületét mutatja meg!

Az elmúlt időszakban nagyon hiányoztak a csodás fotóid, a személyes és kedves véleményeid észrevételeid. GáboR valamint ♥♫♥ TIFFANY ♥♫♥ és később Esztella barátaim és fotóstársaim révén folyamatos információkkal rendelkeztem az állapodotról és a gyógyulásodról, de számomra mindennél fontosabb, hogy újra itt vagy velünk, és versenyzel!

Kedves Marilyn! Öszintén kívánom, hogy a magyar DNV hozza meg azokat a sikereket és eredményeket amelyek tovább segítik a gyógyúlásod! Remélem, így lesz!

Baráti üdvözlettel: János

Gabor Retei on July 11, 2010

Kedves Marilyn!

En is igazan nagy örömmel udvozollek visszateresed alkalmabol!

Orulok a tobbiekkel hogy itt vagy megint velünk!

Udvözlettel: Gábor

► © Marilyn Kendall on July 13, 2010

Icike, Tünde, Tibor, Viktor, Ephedrin, Lacika, Kàroly, Jani, Rrbmirgamid, Terike, Jànos, Gàbor és Minden Kedves Ismeretlen Panoramios Ismeros

Koszonom nagyon kedves és szivhezszòlò soraitokat, jòkivànsàgaitokat, melyeket olvasva nagyon meg is hatòdtam. Nagyon jò itt lenni ùjra Veletek!!! Remélem én is, hogy az elmùlt szornyu hònapok utàn a kezdodo gyògyulàs folytatòdni fog. Eppen ezért csak rovid idot vagyok a gép mellett, mert sajnos vannak még problémak és nem akarok ùjra az elviselhetetlen fàjdalom ùtjàra lépni.
Ne haragudjatok meg, hogy nem viszonzom albumotokban még egyenlore a nézelodést. Uj képeket is majd csak akkor toltok fel, amikor teljesen jòl leszek. Koszonet Imrenek, hogy meghivott a DNV-be, a Csalàdomnak, dràga Tiffany baràtnomnek és kislànyànak, hogy tanàcsaikkal és segitségukkel egy kicsit vissza tudtam térni kozétek.

Szeretettel Udvozollek Kedves Mindnyajatokat, Marilyn

✿ܓGy㋡ngyi ✿ܓ on July 13, 2010

Marilyn

Újra csak azt tudom mondani,hogy mielőbbi gyógyulást,és utána várunk vissza!

Szia Gyöngyi

Csaba János Szente on July 15, 2010

Kedves Marilyn

Nagyon reprezentaiv felvétel.

Üdv szente

Judit Losonciné Zana on July 21, 2010

Kedves Marilyn

Örülök, hogy látom jelentkezésed.

Gratulálok a DNV verseny eredményhez.

Jobb erőt, egészséget kívánok, és szép napokat.

Szeretettel, Judit

vterezia on July 21, 2010

kedves MARILYN, gratulálók szép fotódhoz és a versenyen elért eredményedhez , igazán kiérdemelt helyezést kapott ,tőlem meg egyLIKE 7, üdv.Terike

digitaaal on July 21, 2010

Kedves Marilyn

Nagy örömömre szolgál, hogy újabb aktualitása van ennek a képednek!

YS & Like

Üdvözlettel, Pista

Korcsog Rita on June 27, 2011

Nagyon jól sikerült!Üdv,Rita

Buts Yuri on June 29, 2011

Wonderful picture! Congratulations!

Like 10!

Best wishes, Yuri.

Buts Yuri on June 29, 2011

Wonderful picture! Congratulations!

Like 10!

Best wishes, Yuri.

Sabit Tagiyev on August 21, 2011

Very nice

Like

Greetings from Azerbaijan

VLADiMIR К on October 19, 2011

Господин Мерелин, все Ваши фото - это эффектная композиция, празительная цветопередача и удивительная глубина пространства. Успехов! С уважением Владимир К. Киев.

6th JULY!!!! on November 25, 2011

exceptional view,,liked

coloradojak - Keep P… on November 29, 2011

Nice composition. Like! And thank you for inviting me to the "ships" group and "boats" group!

pere oliver on November 13, 2012

hola preciosa imagen buen encuadre y color me gusta saludos Pedro

Szolnoki István on April 18, 2013

Kedves Marilyn! Elnézést kérek, hogy csak most jelentkezem. Nagyon meglepődtem, hogy "ismeretlenül" moderátornak kért fel az Ön által létrehozott csoportba. (Bevallom, hogy azóta is furdal a kíváncsiság.)Az, hogy magyarul írok két oka van: az egyik, hogy a leg szebb, és leg kifejezőbb nyelv a világon, a másik, hogy a panoramio-s oldalán lévő képeinek címei olyan tökéletes magyarsággal vannak írva, hogy így csak egy MAGYAR anya nyelvű tud írni. - Még egyszer szeretném megköszönni a bizalmat, bár nincsen ebben gyakorlatom, de igyekszem ellátni ezt a feladatot. A Boats - Barche oldalt egy sorral "kigyomláltam" (voltak benne nem oda való képek. Lehet, hogy nem ártana néha némi instrukció. Ha észrevétele van a tevékenységemmel kapcsolatban kérem üzenjen. Most jutottam odáig, hogy végig nézzem az albumát .Nagyon sok gyönyörű, és érdekes képet láttam ! Többek között ez is TETSZIK ! Gratulálok! Üdvözlettel István.

Christos Theodorou on April 18, 2013

A wonderful & colorful photo, well composed. Greetings from Athens.

► © Marilyn Kendall on April 22, 2013

Kedves Istvàn! Orommel olvastam soraidat és végtelenul orulok, hogy elfogadtad a moderatori tevékenységet. Talàn Koszegi képeimbol kiderul, hogy ez az én kis édes szulovarosom. :) Nagyon alattomos betegségem nem engedi az aktiv részvételt a Panoramioban. Mivel lattam, hogy elég gyakran vagy a Panoban gondoltam, hogy segithetnél nekem ebben a munkaban. Koszonom, hogy elfogadtad. En Trieste-ben élek mar tobb mint 36 éve. Ne haragudj a Tegezésért, remélem, hogy Te is viszonzod. Tetszik az albumod, gratulalok szép képeidhez. Udv. Marilyn

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on September 1, 2009
  • © All Rights Reserved
    by ► © Marilyn Kendall

Groups