Privé

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (27)

« Previous12Next »
Erik van den Ham on September 9, 2009

Klinkt erg goed Chris10 ik hoop zelf zondag nog wat tijd te hebben om het corso te bezoeken. Heb dit weekend Zat & Zondag een tennstoernooi.

Heel veel plezier op Texel het is er eigenlijk altijd heerlijk vertoeven.Ook al is het weer iets minder lekker weer uitwaaien is altijd goed.

Wat leuk dat ze jou foto hebben gebruikt voor het boekje.Fijn weekend geniet er van het weer moet redelijk blijven had ik begrepen.

Grt, Erik

Chris10 © on September 9, 2009

Jij ook fijn toernooi Erik. Laat je niet 'inmaken' Is weer eens wat anders als gekmaken :)

Slaap lekker. Christien.

Erik van den Ham on September 9, 2009

Haha gaat lukken het is gemengd dubbel en mag spelen met een erg gezellige dame dus dat gaat vast goedkomen.

Truste ik moet er ook hoognodig in.

Erik

Erik van den Ham on September 15, 2009

Ha David als een never ending story !Wat zo leuk is dat door dit hekken thema ik nu steeds bijzonder hekken of toegangen zie. Je gaat er op letten en ontdekt de meest fraaie dingen.

Groeten, Erik

Ulla Niclaus on September 17, 2009

Accepted! This can remain this way. Nice shot. Greetings uni*

Hindriks on January 22, 2012

Leuk, het hek van mijn opa. Het pad tussen de heg en het hek waar hij geiten had, lijkt veel op een doorgaand pad. Het pad komt uiteindelijk aan de zijkant van het huis uit waardoor er veelal vakantiegangers vanaf de camping het pad namen en vervolgens in de tuin terecht kwamen. Volgens mij gebeurde dit zomers wel dagelijks, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen.

Ik denk dan ook dat mijn opa het daarvoor heeft geplaatst.

Erik van den Ham on January 23, 2012

Ha wat leuk om te horen Wiehoe dit is dus bijna 'langs het tuinpad van mijn....opa'. Kan het me goed voorstellen dat het gebeurde want dat idee krijg je ook haast als je voor het hek staat. Ik fotografeerde het hek vanwege het feit dat we met een groep mensen regelmatig wat hekken plaatsen op Panoramio.

Het leuke is als je er in gaat verdiepen je ontdekt hoe veel verschillende soorten, typen, maten en verschijningsvormen er zijn. Sinds de invoering van de groepen op Pano ben ik ook begonnen met een groep voor de hekken en hekwerken **Gates and Fences

Groeten, Erik

« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on September 3, 2009
  • © All Rights Reserved
    by Erik van den Ham

Groups