# 63 Tündértánc (fairy dance) - Hungary

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (28)

« Previous12Next »
anico61 on November 16, 2009

Szia Lacika!

Az NPC versenyen való szavazás átgondolására kértek fel. Először erőteljes tiltakozást váltott ki belőlem a dolog, de aztán beláttam, hogy akik felkértek szintén nehéz helyzetben vannak és a témakiírás alapul vételével töröltem három szavazatomat és a helyére a nemzetközi mezőnyből szavaztam. Sajnálattal közlöm veled, hogy az egyik kép a tied volt! Fájdalomdíjként küldök egy YS-t és nyomok egy Best Of-ot!!!! Remélem nem ezen múlik a sikered! Bocsáss meg!!!!

Üdv.: Anico

Kis Tóth László (Lac… on November 17, 2009

Ugyan Anico nincs miért bocsánatot kérned. Helyesen jártál el. Én nem haragszom. Sőt becsüllek érte hogy fel merted vállalni a módosítás kényszerét szemtől szembe. Köszönöm a kárpótlást! :-))))

Üdvözlettel Lacika

János Martini on November 21, 2009

Szia Lacika!

Nagy örömmel láttam a 2009 November NPC versenyre nevezett kiváló fotód, versenyben elért remek eredményét! Gratulálok!

További sikereket kívánva:

Üdvözlettel: János

Kis Tóth László (Lac… on November 21, 2009

János!

Nagyon köszönöm, hogy figyelemmel kísérted az NPC novemberi "kiadását". Hát azaz igazság hogy már a nevezéskor is gondjaim voltak. Nem sikerült versenyképes fotót találnom. Ez sajnos az eredményen is meglátszott. 6 szavazattal 65. lettem. Erre mondják hogy volt jobb , annál is inkább hogy az első nevezésemmel rögtön 10. lettem.

Üdvözlettel Lacika

János Martini on November 21, 2009

Szia Lacika!

Véleményem szerint nem az eredmény számít, hanem a résztvétel. Én is tökéletesen tisztában voltam azzal, hogy az e havi versenyfotómnak semmi esély nincs arra, hogy az első 10-ben végezzen. Úgy gondolom, hogy most még csak a tapasztalatok szerzése lehet az egydüli célom, és talán egy év múlva egy megfelelő fotóval tudok valóban nagy "durranást" okozni! A másik nagy problémám, hogy a barátaim és honfitársaim előszeretettel szavaztak az NPC fotómra, ami egyrészt büszkeséggel tölt el, mert a barátaim figyelemmel kisérik a fotóimat és a vesrenyzéseimet, de másrészt téves következtetések levonását is eredményezi! Legutoljára azt emelem ki, hogy Advent idején nem biztos hogy jó elfoglaltság egy nagyszabású fotóverseny szervezése, és folyamatos figyelemmel kisérése. Láttuk és érezztük Rétei Gábor barátunk figyelmét, és segítségét amit a verseny, de különösen a magyar versenyzők érdekében tett! Úgy gondolom, hogy nagy köszöntettel tartozunk a fáradságot nem ismerő munkájáért!

Egyszóval Lacika, ne értelmezd visszalépésnek az e havi versenyt meglátod, az a sok sok munka és fáradság amit eddig végeztél értünk is, az hamarosan beérik!

Üdvözlettel: János

Kis Tóth László (Lac… on November 21, 2009

Szia János!

Tökéletesen egyetértek gondolataiddal. Valóban a részvétellel lehet igazán tanulni, melyet természetesen negatívan is befolyásolhat a személyre és nem a képre leadott szavazat is. Kiemelkedő eredmény eléréséhez kevés honfitársaink szavazata. Ehhez valóban "ütős" fotót kell tudni indítani, melyre nem lehet nem szavazni.

Szintén egyetértek veled Rétei Gábor dicséretében is. Köszönet illeti a őt a segítő készségéért. Engem nagy büszkeség töltött el mikor megtudtam hogy magyar fotós nyerte az októberi versenyt. Természetesen elkeseredve nem vagyok, hamarosan megmutatom az "ütős" fotómat. :-))

Üdvözlettel Lacika

János Martini on November 21, 2009

Szia Lacika!

Úgy gondolom, hogy nem vagyok egyedül amikor azt írom, hogy nagyon várjuk az "ütős" fotódat!

Addig is szép fényeket, jó fotótémákat és jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel: János

Kis Tóth László (Lac… on November 19, 2010

Köszönöm Icike

Üdv: Lacika

« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Kis Tóth László (Lacika60)
Szombathely, Magyarország

Photo details

 • Uploaded on October 2, 2009
 • © All Rights Reserved
  by Kis Tóth László (Lac…
  • Camera: FUJIFILM FinePix S2000HD
  • Taken on 2009/09/10 20:39:38
  • Exposure: 0.250s (1/4)
  • Focal Length: 22.50mm
  • F/Stop: f/4.800
  • ISO Speed: ISO1600
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups