my fotoshop in Bangkok,, (Central shoping center)

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (7)

ƤōƝƓ on February 19, 2010

So he came to Bangkok with you too? So which one between Bangkok and Kanchanaburi does he like better? :D

Michel vanderLinde on February 19, 2010

Jea he always with my Ah-Pong! but I think he love the nature more!! like his Grandfather MY!! hahaa Pong I whant the map this picture,s from the shoping center but I don,t can find It on the map? can you tell my where It is Rama III?

Greetings, Michel

© BraCom (Bram) on February 19, 2010

He je hebt hem weer terug Michel en alles werkt nu weer wel goed.

Groeten,Bram

Michel vanderLinde on February 19, 2010

Ja gelukkig wel Bram nog gekker hij was helemaal niet kapot had met m,n lompe vinger ergens een knop in gedrukt ja en dan woord het een beetje paniek dus er woorden er nog meer ingedrukt plus dat je met je programma,s gaat goochelen haha al met al had ik er een zooitje van gemaakt!! heb trouwens een nieuwe gekocht de EOS 7D eind april worden de nieuwe serie in de shop verwacht (ik kom altijd te laat had een uitnodiging in Bangkok van mijn foto zaak die promoten de 7D wat een feest man al die vogel liefhebbers daar in de zaak en allemaal foto hobby fotografen een heel gezellige dag man maar de 7D was al uit verkocht ik denk dat ik daar een goede keus mee maakt (laat is wat horen wat jij er van vind!!)

Groeten, Michel

Bedri Akçay on February 19, 2010

very nice photo, / Bedri

© BraCom (Bram) on February 20, 2010

Gefeliciteerd Michel met je nieuwe aankoop, ik heb er ook wat over gelezen, en de specs zien er goed uit, volgens mij heb je een hele goede keuze gemaakt voor jou foto onderwerpen en interesse (beter dan een overjarige 1D Mark II).

Groeten, Bram

Michel vanderLinde on February 20, 2010

Dank je wel Bram geef me toch een goed gevoel jij weet er ff iets meer van als ik! (ja het probleem is!! dat vertelde ze me eerlijk de batterij hoe lang zijn die nog te krijgen van de 1D Mark II????) die woord namelijk niet meer gemaakt, dus batterij kapot dan heb je een probleem!) ja en dat heeft mij toch besloten om de 7D aan te schaffen ik denk mede jij dat ik daar goed aan gedaan heb, moet er nog wel ff bij zeggen voor het oog wat een camera die 1D Mark II een blok van een machine!

Groeten, Michel

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo taken in Chong Nonsi, Yan Nawa, Bangkok, Thailand

Photo details

  • Uploaded on February 19, 2010
  • Attribution-No Derivative Works
    by Michel vanderLinde

Groups