Interior Onze-Lieve-Vrouwkathedraal, Antwerpen

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (12)

A.Ypeij on March 2, 2010

Fraai detail. Links zou je 'm nog kunnen bijsnijden tbv de compositie

Chris10 © on March 3, 2010

Hoi Anne. Meen je dat nou, dat je het linker stuk eraf zou knippen? Ik had dat deurtje er juist bij opgelaten ivm het mooie houtsnijwerk op de punt.

Hoe zou jij hem dan doen?

A.Ypeij on March 3, 2010

Ik vind de eenheid van bankjes zo mooi en de herhaling daarvan. Licht is super, lijn is goed. De linker kant maakt het minder strak. Maar ja...je kent me al een beetje.. strakke lijnen

Chris10 © on March 3, 2010

Aha, nu vat ik hem.

Ik had ook al wel gekeken naar de bankjes alleen, maar daar vond ik hem iets te kort voor. Het liep niet tot in het oneindige weg... Dank voor je uitleg.

Het grappige is, dat je zo afwisselend post. Strakke lijnen afgewisseld pet paddenstoelen en dan weer een stukje bos of de eindeloze natuur van een 'eiland'... Maakt er een leuk geheel van.

A.Ypeij on March 3, 2010

Ik ben zoekende naar een "stijl" Ik neig naar het strakke. Meest in architectuur. Van studio-fotografie moet ik niets hebben, evenmin echte macro's. maar ja..wie weet.

Chris10 © on March 3, 2010

Die macro's vind ik nou weer fantastisch. Kan er geen genoeg van krijgen om bloemen, insecten en paddenstoelen te fotograferen.

Maar je kan toch ook een beetje 'strak' en een beetje 'anders denkend' fotograferen. Veelzijdigheid hoeft geen probleem te zijn, alhoewel je je wel automatisch tot iets aangetrokken kan voelen en dat zie ik terugkomen in je architectuurfoto's.

Groetjes, Christien.

A.Ypeij on March 3, 2010

Paddestoelen is idd een passie. Ik hoop dat er vierkante paddo's komen ;-) Met echte macro bedoel ik insecten zo groot als olifanten maken. Ach ik zie wel. ik volg mijn hart en ogen.

Chris10 © on March 3, 2010

Dat is het beste wat je kan doen Anne, je hart volgen...

Zo groot als olifanten, daar zeg je zowat.

Isaie D on March 7, 2010

Knappe foto Christien. Mooi detail van toen geld nog uit 'ezeltje strek je' kwam.

Groetjes, Dani

Chris10 © on March 10, 2010

Dat is misschien nog zacht uitgedrukt Dani. Erg treffend gezegd :-) Een Katholieke Kerk is toch eigenlijk altijd van de Pracht en Praal. Dat soort uitgebreid houtsnijwerk zal je zelden in een Protestantse Kerk aantreffen.

Groetjes, Christien.

Trudi on December 9, 2010

Dit houtsnijwerk is inderdaad ook heel mooi, Christien.

LIKE

(Heb jij dat ook bij het aanklikken van "meer labels", dat het zo lang duurt en dat er vervolgens een scherm verschijnt met "script kan niet worden geopend", wat het daarna tòch wel doet!)

Chris10 © on December 9, 2010

Dank voor je compliment Trudi! Ben er heel blij mee.

Dat een van die boodschap: "script kan niet worden geopend" heb ik nog nooit gezien. Waar open je die meer labels dan? Toch niet bij deze foto? Want die heeft er maar zeven. Het enige waar ie bij mij moeite mee heeft is, als ik mijn 412 labels geopend heb en daarna wil wijzigen. Dan zegt ie dat het te lang duurt. Maar uiteindelijk lukt het dan wel.

Ik ben van plan, om bij een eventueel volgend bezoek aan een kerk, ook weer dit soort banken op te zoeken en dan weer te fotograferen. Lijkt me mooi, zo'n serie. Want het zijn ook erg mooie banken met prachtig houtsnijwerk.

Groetjes, Christien.

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo taken in Historisch centrum, 2000 Antwerp, Belgium

Photo details

 • Uploaded on February 27, 2010
 • © All Rights Reserved
  by Chris10 ©
  • Camera: Canon PowerShot A610
  • Taken on 2009/12/12 11:46:15
  • Exposure: 0.250s (1/4)
  • Focal Length: 8.46mm
  • F/Stop: f/3.200
  • Exposure Bias: -0.33 EV
  • No flash

Groups