Panoramio is closing. Learn how to back up your data.

Street

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (8)

K.Csaba on October 10, 2007

Imi place aceasta poza i-am dat si o steluta.Ca sugestie,incearca sa nu ai data imprimata pe poze pt.ca are mai mare valoare.Daca ai un soft,de exemplu adobe photoshop,poti inbunatati nuantele pozei,mai inchis,mai deschis ori mai colorat etc. Poti da mai multe denumiri la o poza,la acesta poza in afara de denumirile pe care le au,poti sa dai de exemplu si arhitectura,cladiri etc.si in engleza se pot da denumiri.Sper sa te ajute aceste sfaturi.Toate cele bune si succes in poze.

©christake on October 10, 2007

Multumesc pentru steluta si pentru sfaturi. Data am uitat sa o scot din cauza "febrei" fotografului...imi doream sa fac cat mai multe poze...cat mai repede... Pana acum n-am mai folosit niciun soft, m-am gandit sa postez brut, asa cum iese poza. Oricum la ce camera am... Sper ca in 2-3 luni sa rezolv si aceasta problema. Apropos, ce camera folosesti?

K.Csaba on October 11, 2007

Eu am folosit soft doar la fotografia cu biciglistul ca sa scot in evidenta umbra din fotografia acea,in rest lucrez doar cu softul camerei foto,restul este natural.Trebuie sa cunosti bine lumina,pt.ca nu se pot face poze bune in orice conditi de luminozitate si este important sa faci poze in diferite unghiuri si mai multe,ca s-ar putea ca numai unul sa iasa bine.Eu de exemplu la poza cu copacul la apus de soare,am facut circa 30 de cadre si am ales doar unul ca restul nu mi-au placut.Am scris de soft pt.ca multi o folosesc.Eu am inceput sa fotografiez cu o camera de unica folosinta primit de la o verisoara din america acum citva timp si pozele au reusit excelente cu acea camera,dupa acea am avut ambitia sa fac fotografii.Acum am un Canon Powershot A620.Am vrut sa-mi iau unul profesionist,dar eu sint amator si pina nu simt ca am cunostinte destule in domeniul foto nu cumpar altul,ca nu se poate utiliza un aparat sofisticat fara cunostinte foto mai aprofundate.Si inca un lucru important,in fotografiat,trebuie sa fii foarte rabdator ca sa ai si succes.Toate cele bune.

©christake on October 11, 2007

Tot cu camera cu film am inceput si eu. Acum am de aprox. 1 an un Sony Cybershot DSC-W5/S de 5,1Mp. Sunt foarte multumit atat timp cat fac numai poze de familie. Pentru restul...pretentiile cresc. Eu voi incerca varianta cealalta, adica prima data camera (semi)profesionala apoi invatatul. Sper sa mearga mai ales ca o sa am pe face "aplicatii". Inca o data iti multumesc pt. sfaturi. Numai de bine !

dinuveronica on June 13, 2011

Frumoasa poza! Frumoasa lumina! Parerea mea este ca o poza are valoare daca iti iese bine din click. Prelucrare in Photoshop? Ok! Dar numai un contrast usor sau minimum de prelucrare la culori. Daca umbli mai mult pe ea iese altceva. Csaba da sfaturi bune! Dar din 2007 si pina acum cred ca lucrurile au evoluat! :)

©christake on June 13, 2011

N-am incercat Photoshop-ul si nici nu doresc acest lucru. Csaba e un pasionat si pot spune ca mi-a indrumat primii pasi in ale fotografiei. Numai bine!

Christos Theodorou on January 25, 2012

Wonderful capture - Greetings from Athens.

ni22co on June 13, 2012

reflexele din ferestre sint reusite, felicitäri pentru imaginea reusitä!

Sign in to comment.

Photo details

 • Uploaded on July 17, 2007
 • © All Rights Reserved
  by ©christake
  • Camera: SONY DSC-W5
  • Taken on 2007/07/08 12:07:23
  • Exposure: 0.001s (1/1000)
  • Focal Length: 7.90mm
  • F/Stop: f/5.600
  • ISO Speed: ISO100
  • Exposure Bias: -1.30 EV
  • Flash fired

Groups