Panoramio is closing. Learn how to back up your data.

Jaswant Thada cenotaph, seen from Mehrangarh Fort.

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (4)

IOAN POPA on July 30, 2011

Fabuloasa constructie! lIKE

Florentine Vermeiren on July 30, 2011

Er was een hittegolf toen ik in India was, het was meer dan 46° Celsius in Jaisalmer. Om tot aan de cenotaph te geraken zou het te lang geduurd hebben, ik heb de foto vanaf het fort genomen en moest helemaal tot het uiterste zoomen om de cenotaph op foto te krijgen Popa, maar kon toch niet uit Jaisalmer weggaan zonder dit prachtige gebouw te fotograferen.

Willi Günter Glietsc… on February 13, 2013

L+F, Ich bin dort gewesen, habe aber leider einen Teil meiner Fotos in Jhodpur auf CD brennen lassen, nicht sofort kontrolliert und alles vernichtet. Schade.

Florentine Vermeiren on February 14, 2013

Hartelijke dank voor deze dubbele onderscheiding Willi !

In Madagascar is het mij ook overkomen dat de, veel te kleine, geheugenkaart gewist werd zonder dat er iets op de CD stond,terwijl de gloednieuwe 1 GB kaart die ik als reserve gekocht had (zonder eerst thuis uit te proberen) geweigerd werd door mijn camera . Eeuwig jammer en niet te herstellen vergissing. Om te voorkomen dat dit nog eens zou gebeuren heb ik voor mijn reis naar China een geheugenkaart van 32 GB gekocht. Is ook niet aan te raden want toen de kaart bijna vol was duurde het ongeveer 30 seconden eer ze ook gebruiksklaar was en tegen die tijd waren we al enige kilometers verder. Tja, zoals het spreekwoord zegt: door scha en schande wordt men wijzer.

Sign in to comment.

Photo taken in Sodagaran Mohalla, Jodhpur, Rajasthan 342001, India

Photo details

  • Uploaded on April 17, 2010
  • © All Rights Reserved
    by Florentine Vermeiren

Groups