2010.05. - Vienna, Hundertwasser house building inside - Bécs, a Hundertwasser ház épület belső

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (7)

sonjabgd on May 25, 2010

Very nice photo!!

Péter Farsang on May 26, 2010

Sonja, i say thank you for it your visit and your kind words. I am glad, if i like it this picture of mine. I welcome you, Péter from Hungary.

Imréné Gyimesi on May 29, 2010

Péter, alaposan meglepett a sorozatod a Hundertwasser házakról. Ismertem fotókról, de a Te képeid alapján, egy sokkal átfogóbb képet kaptam róla. Fantasztikus a színek és formák tobzódása, melyet még fokoz, a házak falára, futatott növényzet. Próbáltam elképzelni, milyen lehet ilyen környezetben, reggelente munkába indulni, este fáradtan megérkezni…. Itt biztos senkinek nincs depressziója, és nem jutna eszébe graffitit rajzolni a ház falára. Azt gondolom, kicsit elégedettebb emberek élnek ebben a környezetben, feldobja őket ez a rengeteg szín, és változatos forma.

Puszillak, Eszter

A részletfotókért érdemes újra menned!!!!!

Péter Farsang on May 30, 2010

Eszter, azt hiszem a helyszínen én lepődtem meg a legjobban. Sokkal érdekesebbnek, különlegesebbnek találtam, mint fényképekről régóta ismertem. Hasonló gondolatok jutottak eszembe, mint most Neked. Mindenesetre, szertenék egy ilyen környezetben lakni! Az már tuti, visszamegyek még, mert a bámulatomban szinte elfelejtettem fotózni. Szia, Péter.

Járai Andrásné on June 5, 2010

Péter! Amikor én jártam ott (a másiknál írtam hány száz éve), akkor lakóház volt. Most is az? Vagy már csak túrista látványosság? Nekem nagyon tetszett, hogy például egy ablakból kilógott egy igazi fa, lombostul!! Talán nekem is érdemes lenne újra odamenni, úgy negyedszázadonként illene nem? Csatlakozom Eszterhez, hogy valóban a Te képeid nagyon jól sikerültek! Igazán kedvcsinálók. (És sok sikert a versenyben, ezt a másiknál kellett volna, de itt is jó lesz, azt hiszem!) Üdv. Éva

kovi53 - NO VIEWS on June 7, 2010

Péter, a színek gyönyörűek és a szerkesztésed, mint mindíg, most is nagyszerű.

Üdvözlettel, Viktor

Péter Farsang on June 7, 2010

Éva, a túrista látványosságon túl, most is egy lakópark szerepét tölti be a földszinti részeket és egy első emeleti sarok-erkélyes lakást leszámítva! Ott, most egy étterem és kávézó van. Ami a fákat illeti, bizony lassan akadálya lesz egy-egy jó fotó elkészítésének. Az a fa amiről írsz, most is meg van, egy a lépcsőházi ablakból lóg ki a lombozat, de már nagyon bozontos a visszavágások miatt. Ismét megköszönöm a véleményed, biztatlak: EL KELL ODA MENNED, ÚJBÓL! Szia, Péter.

Viktor, kedves Tőled, mint mindig! Jól esett a vélaményerd. Szia, Péter.

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Péter Farsang
Hódmezővásárhely
WorldAustriaWien

Photo taken in Weißgerber, 1030 Wien, Austria

This photo was taken indoors

Photo details

 • Uploaded on May 24, 2010
 • © All Rights Reserved
  by Péter Farsang
  • Camera: OLYMPUS IMAGING CORP. u850SW,S850SW
  • Taken on 2010/05/22 17:23:10
  • Exposure: 0.033s (1/30)
  • Focal Length: 6.70mm
  • F/Stop: f/3.500
  • ISO Speed: ISO100
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • Flash fired

Groups