1970 Lommel Kattenbos Scouting

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (3)

Isaie D on June 9, 2010

Nu moet ik even in mijn geheugen spitten Hans. Ook ik heb een kamp in het Kattenbos meegedaan met de scouts, ik denk inderdaad rond dezelfde periode, misschien een jaartje eerder. Dit was, als ik het nog goed voor heb met de 55ste Elsdonk Edegem. Ik zat toen in mijn eerste jaar bij de Jong Verkenners en moest daar mijn schachtendoop doen. Wij zaten toen in het bos meer naar de testbaan toe. Overdag hoorden we daar de auto's rondtoeren.

Zeer leuk deze foto en brengt vele herinneringen boven.

Groetjes, Dani

hpjm on June 11, 2010

Bij mij was het ook "ongeveer" die tijd, mogelijk '68 of '69, op paaskamp met de groep 9deSt.-Lieven waar ik m'n 1ste jaar in verkennerleiding zat. Het geraas van de auto's op het circuit herinner ik mij ook levendig, en zeker het bijna zomers paasweer. Ik heb de locatie alweer gecorrigeerd . Het terrein met vijver is nu een camping geworden denk ik. Mooie tijd!

Vriendelijke groet, Hans

Kathia Erzinger Prox on June 22, 2010

I like your photos too. This is wonderful. Because we are descendants of Germans speak and understand German here at home. My husband speaks and writes and I understand and speak little. I love this whole region of Europe.

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on June 6, 2010
  • Attribution-Noncommercial-No Derivative Works
    by hpjm
    • Camera: HP Scanjet G4010
    • Taken on 2010/05/24 23:45:37

Groups