Panoramio is closing. Learn how to back up your data.

Bulgaria-Sofia_19...

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (6)

stojanoff on January 28, 2010

The picture is not up to date. The mausoleum of the former communist leader Georgi Dimitrov depicted the middle of the picture does not exist anymore.

AKORTSCHEFF on February 17, 2010

I am there on the 70's

Maja Go on March 13, 2010

Чудно ми е - 5142 души са видяли тази снимка и никой не се е подписал отдолу! А това место беше много уважавано! Не мога да си представя, че всички, които са я видяли се срамуват от нашата история! Каквато и да е, тя е нашето минало! А Геоги Димитров беше личност! Или хората се страхуват! Защо?! Снимката е много хубава и качествена, и добър спомен за отминало време! Поздрав! Майя

Elena Budinova on May 26, 2010

Мая, много си права! На какво ли щяхме да се възхищаваме днес, ако древните египтяни бяха разрушили пирамидите на техните фараони, отричайки властта им. И защо забравяме, че само времето е съдник на историята?

Minka Tsoneva (Mimip… on May 30, 2010

Браво, една историческа снимка. Може да я качиш във форума, в темата за Паметниците в България. И тези неща трябва да ги помним, а и повече хора да ги видят.

Поздрави, Мими

Plamen Galabov on July 30, 2010

Една снимка отпреди времето на новите варвари. радвам с да прочета коментарите на gor.maja и Honey_B. Европа е пълна с паметници на императори и пълководци изклали цели народи. Сега дворците и паметниците им са национална гордост. Турски орди, англо-американски бомбардировки, демокрация...горката България. Добре че не взривиха и НДК! Може би някой нов 'диктатор' ще го изчисти от боклука и върне Културата в двореца и!

Sign in to comment.

Photo details

  • Uploaded on August 12, 2007
  • © All Rights Reserved
    by OT46

Groups