The New Sea Gull Beach with Alexander

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (6)

Tóthné Magdi on August 16, 2008

Szia Erika! Én már 2x voltam az Új Sea Gull-ban !A szálloda nagy előnye,hogy a központban van.Annak nagyon jó ,aki szereti a nyüzsgést!!!!A szállodával elégedettek voltunk(személyzet,kaja,szobák,stb.)A tengerpartja nem túl nagy,de közel a parthoz,apró kis szigetek találhatók(korallnak sajnos már nem nevezhető)amik körül mindig klb.halak úszkálnak..Aki kevésbé tud úszni,annak is biztonságos lehet a sznorizás.A szállodával majdnem szembe található helyi utazási iroda is(Egypt Tours),akikkel jóval olcsóbban mehetsz bárhova.Mi velük voltunk szafarin,a Tawilán,a Giftunon,Sharm el Nagán,Luxorban)!!!Ugyan azt a szolgáltatást nyújtják mint bármelyik más utazási iroda(Kartago tours,stb)Kipróbáltuk őket is!!:-)))Amennyiben konkrétabban érdekel valami,szívesen válaszolok!! Üdv.Magdi Esetleg priviben is!

csiba erika on August 17, 2008

Még annyit szeretnék kérdezni,mivel gyerekekkel megyünk,igaz nem kicsik már de éjjel zaj van ? Mivel írod h nyüzsgös hely.Mi pont olyan helyet keresünk,ahol nincs korall,meg molo-szoval csak a szép homokos part,és onnan a víz.Ez ilyen hely ?

csiba erika on August 17, 2008

Ja,ugye nem kikötönél van ? mert látok sok hajót...

csiba erika on August 17, 2008

Most nézem,Ti a SIVA Grand beach-en is voltatok ? Melyik volt a jobb hely ? priviben hol beszélhetnék veled ?

Tóthné Magdi on August 19, 2008

Szia Erika! A Siva Grand beach-en nem voltunk,csak onnan indult a hajónk egy Giftun szigeti kirándulásra. A hajó kikötőről:A régi Sea Gull-tól jobbra volt hajómozgás.Az új Sea Gull partját nem érintette. Zaj:Mi a szálloda mindkét oldalán laktunk már.Azok a szobák,amik a tengerre néznek,nem zajosak.Az általunk "kiskiflinek" nevezett oldalon beszűrődik némi utca zaj,de a légkondi zúgása,a vastag függönyök....és a fáradtság(éjfélnél hamarabb nem kerülsz ágyba:-)))) )ellensúlyozza ezt.Megjegyzem velünk nem voltak gyerekek!!Azonkívül még csuda jókat lehetett innen bámészkodni is, az esti utcai forgatagra. A partról:Korall az nincs.Pár méterre a parttól van egy két szigetecske.A vízbe való bemenetnél kb.úgy 5m -ig kavicsos,köves a part.Móló az nincs a New Sea Gull-nál. Privi:A Skype nevem magdinurse E-mail:magdinurse@gmail.com Üdv..Magdi

Tóthné Magdi on August 19, 2008

Jut eszembe a legtöbb friss infot a "Hurghada index fórum"-ban találhatod meg.A keresőbe bármit beírhatsz pl.szálloda neve,tengerpart stb.Az ezzel kapcsolatos összes hozzászólást kidobja neked.Nagyon hasznos oldal a Hurghadába utazóknak.

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo taken in Hurghada, Qesm Hurghada, Red Sea Governorate, Egypt

Photo details

 • Uploaded on January 12, 2007
 • © All Rights Reserved
  by Tóthné Magdi
  • Camera: OLYMPUS_IMAGING_CORP. X450,D535Z,C370Z
  • Taken on 2007/02/02 01:43:23
  • Exposure: 0.002s
  • Focal Length: 5.80mm
  • F/Stop: f/4.100
  • ISO Speed: ISO64
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups