Old Firefighter tower

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (5)

Francis Vallance on June 24, 2008

We sometimes forget to look up at our buildings and see their art, well done.

K.Csaba on June 25, 2008

I agree with you Francis.Thanks for the comment.Greetings from Romania.

mkujbus on June 5, 2009

Örülök, hogy idetaláltam. Itt él, ebben a városban a legkedvesebb és a legrégebbi barátnőm, Ilona Teglas, akivel a távolság ellenére töretlen a kapcsolatunk immáron 52 éve. 52!!!! Ez még gombócból is sok:):):). A térkép és a fotók segítségével én is "meglátogathattam" , legalább is jelképesen lakóvárosában a barátnőmet. Thenk You.

geotopia on July 16, 2009

I took a very similar photo of this same firestation as reflected in the building across the street. I took it in 1987. Check it out at geotopia. I grew up in the area of Southern Alberta. You are from Romania, just visiting? Strangely, my family is from just East of Bukovania in the Ukraine.

K.Csaba on August 6, 2009

Kedves mkujbus .Orulok hogy egy kis betekintest adhatam fotoimon keresztul kozos baratunk szep varosarol.Ez a par sor szamomra nagy meglepetes volt de orom is egyben.Erdekes modon, mikor az on sorait olvastam pont kozos baratunkal beszeltem az interneten es rogton elujdonsagoltam neki az on uzenetet.Aban egyeztunk meg hogy nem valaszolok adig amig onok nem beszelnek,sajnos nekem is kozbejotek dolgok es csak most valaszolok,elnezest kerek ezert. Kivanom hogy meg sokaig legyen a baratja a baratnomnek!Udvozletel Szatmarnemeti-bol K.Csaba

Hi geotopia .This firestation is a very good photo subject,I think!Yes I'm from Romania, but for few years I lived in Lethbridge.I have friends and relatives in this beautiful city. Bukovina is a beutiful place,if you have time, you must go and visit this place!Greetings from Romania.

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

WorldCanadaAlberta

Photo taken in South Lethbridge, Lethbridge, AB, Canada

Photo details

  • Uploaded on August 23, 2007
  • © All Rights Reserved
    by K.Csaba
    • Camera: HP pst3300
    • Taken on 2007/08/23 00:47:43

Groups