Parelstuifzwammetjes in herfstbos

Unmapped photos are not selected for Google Earth or Google Maps

Comments (6)

Chris10 © on October 1, 2010

Oeps, hier staat ook alweer heel veel nieuws op Annelies. Wat mooi zeg, ook deze stuifzwammetjes. Ze zijn bijna koffiebruin ;) Mooi!

AnneliesMacro&More on October 3, 2010

Ja, leuk kleurtje he, Christien. Ze stonden ook heel erg donker, er kwam nauwelijks licht tussen de bomen door, dan zou je ze toch niet zo bruin verwachten?

Chris10 © on October 3, 2010

Ik heb ook van die bruintjes gezien. Vreemd hè. Terwijl er ook op donkere plekken spierwitten kunnen staan. Ik weet nog niet waar het verschil in zit, want het zijn naar mijn idee, wel echt parelstuifzwammetjes. Ik heb pas voor het eerst ook de Zwartwordende stuifzwam gezien. Hij is niet alleen aan de kleur te herkennen, maar ook aan de puntjes, die er als een piramide bovenop liggen/staan. Deze heb ik op Picasa-web gezet en komt eventueel nog op Pano. Ik kan nog jaren vooruit met paddenstoelen, maar kom tijd te kort :-)

Groetjes, Christien.

AnneliesMacro&More on October 4, 2010

Dat je tijd tekort komt kan ik me voorstellen, Christien, met nog een account op Picasa-web. Ik heb daar net even op gekeken. Prachtige foto van de zwartwordende stuifzwam. Het is toch ongekend hoeveel soorten paddenstoelen er zijn, en ze zijn allemaal zo mooi! O ja, ik zag dat Jac daar ook een account heeft, en Bram.

Groetjes en een fijne avond, Annelies

Chris10 © on October 4, 2010

Ja, dat klopt Annelies. Jac heeft er 3 en Bram heeft een extra leven, want die heeft zoveel accounts: Picasa, Panoramio, Flicker en ook nog eens een blog met van alles en nog wat er op :) Errug mooi allemaal!

Ik doe voorlopig alleen maar een map met Paddenstoelen en ééntje met Vlinders. Daar ben ik afgelopen zomer mee begonnen. Als je het leuk vindt, kan je daar ook eens een kijkje nemen.

Op Picasa-web doe ik het rustig aan, want hoe meer je erop zet, hoe meer berichtjes, dus ook dat geeft correspondentie. Wel heel leuk hoor, maar ik moet ook nog werken... en af en toe wat anders doen ;)

Daag, Christien.

odeveld on September 13, 2011

Heel mooi, de details zijn knap Annelies!!! Gezien in de groep "Fern & mushroom Lovers"! In groot formaat is deze foto prachtig! LIKE! Groeten, Odeveld

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

This photo is currently not mapped.

Suggest location

Photo details

 • Uploaded on September 28, 2010
 • © All Rights Reserved
  by AnneliesMacro&More
  • Camera: Canon EOS 1000D
  • Taken on 2010/09/21 13:56:55
  • Exposure: 0.017s (1/60)
  • Focal Length: 180.00mm
  • F/Stop: f/4.500
  • ISO Speed: ISO400
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • Flash fired

Groups