*De Geboorte van een Grote stinkzwam (Phallus impudicus)

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Comments (24)

« Previous12Next »
Chris10 © on November 19, 2011

Hello Cjlin and Odeveld. Thanks for your kind compliment, your LIKE's and YS.

Toen ik op een vroege zaterdagochtend een wandelingetje maakte, stuitte ik opeens op een aantal Grote stinkzwammen Odeveld. Kreeg toen het idee om er een paar uur later nog eens heen te gaan om hun groei ook vast te leggen. Van daaruit is deze collage 'geboren'.

Greetz, Christien.

Jeroen Verburg on December 8, 2011

Ik had deze inderdaad nog niet opgemerkt Christien, wat een beauty. Als ik het gezien (en herkend!) zou hebben zou ik ook zeker hebben willen zien hoe het afliep. Heb je ook nog een volledig origineel van deze foto's ergens op internet staan?

Chris10 © on December 12, 2011

Ik geloof niet dat ik dat heb Jeroen. Kan ik nog wel eens doen, want dat Duivelsei is wel heel erg gaaf hè, met dat mondje. Als ik ze gepost heb, zal ik je een seintje geven. Is ook moeilijk zoeken hè voor jou, tussen die brei van allerlei soorten paddenstoelen ;)

Groetjes, Christien.

Henk Monster on August 30, 2014

Ha superfotograaf, Op jouw Picaasa album had ik deze al gezien. Ik geniet er erg veel van om door jouw album te bladeren. Ik gebruik het ook als een soort Opslagwerk. Op Internet vindt je veel foto's, maar dan moet je eerst de naam weten, en dat zoekt zo slecht, met 1350 namen!! Het is echt een superfoto. Daarom ben ik nu ook vaak teruggegaan naar mijn vindplekje. Ik wilde - en wil nog steeds - jou imiteren. Zulke foto's zijn heel stimulerend om verder te zoeken, want schoonheid van de natuur - Gods schepping - ligt vaak net "om de hoek". Daarvoor hoef je niet op safari. Henq

« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on October 11, 2010
  • © All Rights Reserved
    by Chris10 ©

Groups