Meeuwen in Steytelinckpark

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (13)

els f on December 4, 2010

ze blijven gewoon zitten.. dat is bijzonder, meestal zijn ze nogal schuw he! het lijkt wel een vergadering.. :)) like

Chris10 © on December 4, 2010

Hey Louisa, dit is mooi zeg, al die rode pootjes op het hek! Net of ze in vergadering bijeen zijn. Prachtig geschoten foto.

Groetjes, Christien.

bdeh on December 5, 2010

Dit vind ik een heerlijke foto om naar te kijken Louisa en krijgt daarom een like. Groeten Berend

Louisa H on December 5, 2010

Om dat het een park is zijn ze wel iets minder schuw ,ik heb wel een tijdje gewacht tot ze rustig bleven zitten al begonnen ze zich al direct te poetsen,men vind ze tegenwoordig op vele plaatsen,dat is niet altijd zo geweest voor de 2wereldoorlog was er geen enkel meeuw in het binnenland te zien,voor ons waren de eerste te zien in de oorlog recht over de statie in Antwerpen met vele verbleven ze daar,toen was er aan de kust geen enkel activiteit van visvangst of misschien heel sporadisch en zijn ze waarschijnlijk ander voedselbronnen gaan opzoeken .Met succes . Straks vergeet ik jullie nog te bedanken Els, en voor de like Christien; en de mooie reactie Berend,en voor de like .. Groetjes,Louisa

Louisa H on December 10, 2010

Bedankt,Tonnia voor het bezoekje en de like. Ik hoop dat het met jou goed gaat misschien kun jij nu minder naar buiten met de kou en al die gladheid. Vriendelijk ,groetje Louisa

Wim Constant on December 23, 2010

Zodra ik deze foto zag, Louisa, was mijn gedachte: Raadsvergadering in Antwerpen. Een paar jaar geleden heb ik DEZE raadsvergadering eens gefotografeerd.

Groetjes, Wim

Chris10 © on December 23, 2010

Hoi Louisa.

Ik wil je graag een heel Fijn Kerstfeest en een Voorspoedig en Gezond Nieuwjaar toewensen. Ik hoop dat deze ijzige kou je niet al te veel parten speelt, zodat je niet naar buiten kan. Hier ligt nog steeds sneeuw, maar het was vanochtend ijzig koud.

Groetjes, Christien.

Louisa H on December 23, 2010

Grappig hé! Wim ja wie weet wat geheime codes er worden afgesproken ,en ik denk dat die van jou alle te samen onder de boom jongens ,dan wel zonder bladeren een typische vergader plaats is, wie weet waar zijn de sappigste weide . Groetjes,Louisa

Louisa H on December 23, 2010

Hè! Christien ,Ik ben echt blij met je wensen ,en wederkerig Wens ik je een gezellige en warme Kerst, en alle goeds en fijn foto plezier voor 2011
Ik ben juist terug van mijn examen Engels ,het was wel moeilijk en heb het niet afgekregen ,maar met verschillende andere mogen wij dat op 13 januari verder afmaken,was daarom eventjes niet op het net,het is hier ook erg glad ,en er ligt ook nog veel sneeuw,gelukkig heb ik met iemand kunnen mee rijden naar de les, en het openbaar vervoer ligt hier ook niet vlak bij.

Groetjes,Louisa

Chris10 © on December 23, 2010

Oeps, examen Engelse les. Dat vind ik toch nog steeds zo knap van je Louisa. Ik heb altijd vreselijk tegen examens opgezien en ben dan ook blij dat ik die voorlopig niet meer heb. Maar jij blijft maar kennis vergaren, daar neem ik mijn petje diep voor af! Een pluim op jouw hoed dan hè ;) Fijn dat je mee kan rijden naar de lessen.

Groetjes, Christien.

ღ Dominique Rolland on December 25, 2010

Adorable et Jolie

Merci Beaucoup

Domi

Jack Tol on March 12, 2011

Terwijl die ene op links je scherp in de gaten houdt, maakt de rest zich op voor een middag- of avondje stappen. Goed gespot en mooi vastgelegd.

Groeten,

Jack

Patrick Barreaux on October 30, 2015

☆1☆6 J'❤ ㋡

Amitiés ☀

Patrick

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on December 3, 2010
 • © All Rights Reserved
  by Louisa H
  • Camera: Canon PowerShot G11
  • Exposure: 0.004s (1/250)
  • Focal Length: 30.50mm
  • F/Stop: f/4.506
  • ISO Speed: ISO800
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups