Panoramio is closing. Learn how to back up your data.

place to talk without sense

Познатата македонска револуционерка Мара Бунева по потекло е од Тетово, но нејзините претци се од село Сетоле од родот Буневци кои се иселиле од градот. Нејзиниот татко Никола Бунев бил градоначалник на Тетово од 1915-1918 за време на бугарската окупација.

Show more
Show less

Photo details

 • Uploaded on December 16, 2010
 • © All Rights Reserved
  by Darko Onosimoski
  • Camera: Canon PowerShot A480
  • Taken on 2010/08/13 14:05:37
  • Exposure: 0.017s (1/60)
  • Focal Length: 9.84mm
  • F/Stop: f/3.500
  • ISO Speed: ISO80
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash