ICE trein botst op goederentrein bij Zevenaar

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (15)

Luud Old on January 15, 2011

Voor meer foto's van dit treinongeluk op 11-1-2011 te Zevenaar:

LUUD PICASA

Groet Luud

Luud Old on January 15, 2011

Dinsdagmiddag 11 januari kreeg de meldkamer om 12:00 uur melding van een botsing tussen twee treinen op de Baberichseweg in Zevenaar. Het betrof een aanrijding tussen de hogesnelsheidstrein (ICE) en een goederentrein.

In de trein zaten 146 passagiers. Allen zijn ongedeerd. Ook de machinist is ongedeerd gebleven.

Uit het onderzoek van de Spoorwegpolitie van het KLPD is gebleken dat op het traject over een lengte van 150 meter in totaal 300 meter koperdraad door één of meerdere onbekende daders is weggenomen.

Bram van Broekhoven on January 16, 2011

dat jij daar dan net moest zijn Luud, gelukkig alleen materiele schade dit keer, maar wat een debielen om dat koper daar weg te halen.

Luud Old on January 17, 2011

Op de foto's was ook een recent beschadigd stuk betonnen biels te zien dat eigenlijk niet door de trein veroorzaakt kon zijn. Omdat ik dit direkt al verdacht vond en vrij snel aanwezig was vond ik het noodzakelijk de foto's te publiceren.

Groet Luud

Chris10 © on January 18, 2011

Het lijkt werkelijk wel of je op een uitkijkpost stond Luud, zo'n mooi overzicht heb je hier, als ook op je foto's op Picasa. Een fantastische serie heb je gemaakt. Maar net als Bram zegt, wat zijn dat voor lui, die koperdieven. Volgens mij hebben ze geen ziel en geen hart!

Groetjes, Christien.

Mahdi Kalhor on January 24, 2011

Well capture, So nice photo.

Like

All the best from Iran, Mahdi

Luud Old on January 27, 2011

Ik stond echt eerste rang Christien ,het wordt inderdaad steeds gekker met die koperdiefstallen ze gaan zelfs over lijken. Ben wel beniewd naar de uitkomst van het onderzoek.

Thank you Mahdi greetings from Holland.

Groet, Luud

Chris10 © on January 27, 2011

Zal nog wel een tijdje duren Luud, voor ze met dat onderzoek naar buiten komen. Hoe dan ook, hoop ik van ganser harte dat die daders gepakt worden en dan zwaar beboeten!

Luud Old on January 27, 2011

Ik zal zien of ik er iets meer druk op kan zetten Christien. Een collega amateurfotograaf uit Apeldoorn leidt namelijk het onderzoek en ...........op het Loo

Overigens leuk om te zien hoe op diverse sites amateuronderzoekers aan de hand van de foto's al conclusies proberen te trekken.

Ria Maat on February 4, 2011

Schitterende overzichtsfoto Luud. 'k Had wel de Picasa foto's gezien, maar deze nog niet (in 't super groot). Jij stond daar blijkbaar wel heel erg hoog om deze pracht-plaat te maken. LIKE!

Over het onderzoek is verder nog niets bekend?? en ach, wat krijgen die daders dan voor straf....

Groeten, Ria

Luud Old on February 15, 2011

Ik stond op de brug tussen "De Pers" Ria. Helaas heeft collega en plaatsgenoot mr Pieter V . inmiddels afscheid genomen van de onderzoekscommissie. Ik ga natuurlijk niet over het straffen van daders maar een taakstraf van 40 uur achter "De Pers" bij een bedrijf dat oude metalen verwerkt lijkt me wel redelijk , of niet soms.

Groet Luud

Chris10 © on February 15, 2011

:-)))

Lukáš Semančík on May 9, 2011

Excelent photo :-) Like and FAV! Greetings from Slovakia

林傑安(Enson) on May 19, 2011

A beautiful capture of ICE.

Liked.

Sincere greetings from Taiwan to Germany.

MyOwnStreetview on June 17, 2011

LIKE 8!

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on January 15, 2011
  • © All Rights Reserved
    by Luud Old

Groups