JupHuis Cross

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (9)

Fred Fouarge on March 3, 2011

Dit Kruis heeft walter ZEKER nog niet! Moet je ook vragen(Deur Links) mijnheer PASTOORom het terrein op te mogen! Ik was er KERKENWACHT!

walterskrutser on March 3, 2011

de dobber ligt nog maar amper in het water ... en gelijk een aanbeet... ze waren iets aan het op-bouwen in dat jupo-house en gewoon stiekum mee naar achter getrampeld . . . .

Fred Fouarge on March 3, 2011

Binnenkort Laat ik je een KRUIS zien Wat je Zeker 100% nog *NIET * hebt!!!

walterskrutser on March 4, 2011

jaja.. de truuk kennen we al ..... laat me ver-assen wat je nu weer bedacht hebt . . . .

Fred Fouarge on March 4, 2011

Jij moet nog wat zeggen,,JIJ Aan wie heb je het Donut kruis en die twee tegen die bomen--Een in Nyswiller en een in STRUCHT te danken ENZ ENZ kon de prikker OOK in VENRAY zetten of NERGENS Had je Helemaal de PEST in!

walterskrutser on March 6, 2011

ahum ... ik heb ook nog dit kruis gevonden dus dat zijn er al twee uit die fop-afdeling en dan is er ook nog deze super-fopper te zienen daarom is het toch altijd een beetje spannend als jij met een kruis dreigt ... gaat het een echt worden of weer een fopper ... helaas is het niet mijn bedoeling om ze allemaal op de foto te hebben .. ik maak maar af en toe een kruis-foto dus als de prikker in VENRAY of in NERGENS staat zal ik dat niet echt erg vinden .. als de foto maar mooi is om naar te kijken . . . .

Fred Fouarge on March 7, 2011

Die Twee wat je hier laat zien,,,Is maar EEN een fopper dat kleine ziet een kind dat het met pratsj bij-elkaar gehouden wordt! Trouwens als ik met een zogenaamd (fopper)kruis kom (zoals jij dat noemt) wil dat nog niet zeggen dat JIJ ook daarheen moet,,,of het bij PANO zet,,,,dat moet je allemmal ZELF weten,,,ik houd wel van een grapje op zijn tijd. (p,s) Ik ben **TOCH blij dat ik die NIKON kocht wat een KANJER van een kamera,,,,IK blijf nu TOP foto's maken!!! AHUMMM

Fred Fouarge on March 7, 2011

Dat die (ongeveer dezelfde foto in schutterspark) van jou die Vlonder logisch dat de Pano-users die VUVUzelas **ZAT waren,,want ik zie dat je DAAR ook weer ene neergelegt hebtBovendien is JOUW FOTO van boven-af naar beneden genomen-die van mij juist andersom

TheiMoors_ on March 16, 2011

Please gentlemen, some decorum!

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on March 3, 2011
 • © All Rights Reserved
  by Fred Fouarge
  • Camera: NIKON CORPORATION NIKON D3100
  • Taken on 2011/03/03 18:22:39
  • Exposure: 0.017s (1/60)
  • Focal Length: 32.00mm
  • F/Stop: f/4.800
  • ISO Speed: ISO3200
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • Flash fired

Groups