Sailing to Volendam

Not selected for Google Earth or Google Maps after a second review [?]

Comments (11)

© wfmw on May 4, 2011

Prachtige foto Hielke, Like, heel knap gecomponeerd, Is dit een toegift na de vorige foto(collage) waarin je een pauze aankondigt?

Vr. gr. Willy

Hielke Lindblom on May 4, 2011

Er ging iets niet goed Willy bij het uploaden,deze had nog bij de beelden van de pieperrace moeten staan. Bedankt voor je LIKE Gr Hielke

Chris10 © on May 6, 2011

Ohhh wow, wat hebben we hier dan allemaal weer. Had deze upload nog niet gezien Hielke.

Geweldig mooi zo met zijn allen voor de wind. en om nog maar niet te spreken over die prachtige blauwe lucht, zo komen de kleuren ook praqchtig tot hun recht.

Groetjes, Christien.

khoi tranduc on May 7, 2011

Nice! Like!

C. Bien (© CBP fotog… on May 9, 2011

Hielke ? een paar geweldige foto's van de Pieperrace. Heb begrepen van Jack dat je mee voer op De LE47. Ik heb hier ook een paar foto's van gemaakt, ze staan op mijn Panaramio pagina.

met vriendelijke groet,

Cees

Robert van Poppelen on May 13, 2011

Wow, geweldig. zie je hoe de zeilen als reflector werken. Voor een zuivere spiegeling lijkt het water te onrustig, dus denk ik dat er minstens een deel weerkaatst licht bij zit. Denk dat ik deze misschien wel de mooiste vind van jouw serie 9voor zover ik ze gezien heb natuurlijk. die staalgrijze licht speelt geweldig mee. Afdrukken 250 cm x 100cm en klaar voor de volgende Boot. robert

C. Bien (© CBP fotog… on May 16, 2011

Heilke, bedankt voor je reactie op mijn foto's.Ik las dat je mijn foto(s) wil plaatsen / gebruiken op je site t.b.v. samenvatting Pieperrace 2011. Natuurlijk geef ik mijn toestemming voor het gebruik. Ik voel me zelfs vereerd. Dat je mijn foto's van de Pieperrace, van die kwaliteit vind dat je ze wil plaatsen voor een samenvatting.

groeten,

Cees

kusmir on May 18, 2011

Hoi Hielke, hoe kan ik jou en jack als favo fotografen hier selecteren? Snap nog steeds amper hoe dit hier werkt. Hoe kan je zien wat de meest recente foto van iemand is bijv.? Groetjes Mir p.s prachtige foto overigens!!!

Hielke Lindblom on May 18, 2011

Hallo MIRleuk je hier even te zien! Ook al ben ik dan op een soort van ZOOM en Panoramio onder-breking,kan de verslaving niet weerstaan om toch elke dag even te kijken. Om Jack en mij,en waarschijnlijk nog wat andere ex zoomers onder je Favo's te plaatsen moet je het sterretje onder de titel geel maken door het aan te klikken,dit op de 1e pagina waar teven de laatst geplaatste foto's staan. Als je het op deze pagina zou doen dan betekend het dat je de foto aan je favorieten toe voegt. Geef eerlijk toe dat de communicatie bij ZOOM stukken beter is! maar hier dan de foto's op ware grote zijn te bewonderen en dat vind ik persoonlijk het belangrijkst! Later Hielke

rolena on May 28, 2011

wat een mooi beeld, de zeilen die zo mooi afsteken tegen de blauwe lucht, mooie lage horizon, genieten

gr Rolena

Paulo Yuji Takarada on June 2, 2011

É uma visão espetacular da cena do mar, parabéns pelo registro. F4 Saudações, de Dourados - Mato Grosso do Sul - Brasil

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo taken in Zeedijk 1A, 1131 GG Volendam, Netherlands

Photo details

 • Uploaded on May 3, 2011
 • Attribution-Noncommercial-Share Alike
  by Hielke Lindblom
  • Camera: Canon EOS 1000D
  • Taken on 2011/04/17 13:52:03
  • Exposure: 0.003s (1/400)
  • Focal Length: 77.00mm
  • F/Stop: f/8.000
  • ISO Speed: ISO100
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups