Over Paparazzi gesproken!

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Comments (31)

« Previous12Next »
Chris10 © on July 14, 2013

Hahahaha, ja da's helemaal waar...

Erik van den Ham on July 14, 2013

Ook al vast de beste wensen..... dan ben ik ook op tijd ;-)

Chris10 © on July 14, 2013

Zal ik hem ook vast doen: Heel goed en gezond fijn en fantastisch nieuwjaar ;) Wordt vast genieten, lol.

Erik van den Ham on July 14, 2013

Met natuurlijk weer een Pano 14 Meeting ;-)

Chris10 © on July 14, 2013

Een Pano 14, Pano 14, Pano 14 Meeting??? Help me ff.... ben al een beetje oud.

Luud Old on July 15, 2013

Hallo schatjes , er waren hier de laatste tijd even een paar andere probleempjes op te lossen waarbij zelfs de hulp van burgemeester gewenst was .

Wel even iets anders als het Pano probleem waarbij ik op de meeting , met een deskundige als Jeroen over de schouder meeluisterend niet de indruk kreeg dat hier een simpele oplossing voor handen is . Christien heeft e.e.a ook goed kunnen volgen en denkt nu dat ik ondanks alle waarschuwingen en spraakverwarringen ook op het forum nog steeds niets geleerd heb.

Allemaal zaken ,die als het mis gaat , verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor het vele vrijwilligerswerk dat ik al voor Google gedaan heb en nog steeds doe.

Het is overigens niet verkeerd alvast een andere naam te bedenken voor de volgende meeting .

Het zoveelste nieuwe team sinds de overname door Google , Pano 14 waarschijnlijk , gaat nu proberen of er nog iets te redden valt op dit zinkende schip.

Voor een antwoord nog even geduld Christien en ik hoop dat je begrijpt dat het met mijn intellectuele beperkingen toch allemaal iets moeilijker te volgen is .

Luud Old on July 15, 2013

GEZIEN MIJN ONTWIKKELINGEN ALS STRAATFOTOGRAAF verdient dit plaatje alleen al uit nostalgisch oogpunt een Y*

Groet Luud

Erik van den Ham on July 15, 2013

Ach Luud dat je mij nou als schatje betiteld dat had ik niet durven dromen. Hoop dat je de boel voor mekaar hebt gekregen met de hulp van de burgervader en dat niet bij hem de moed in de schoenen is gezakt en hij zijn ambtsketting aan de wilgen heeft gehangen.

Nooit geweten dat je vrijwilligers werk deed voor Google Luud ik dacht jullie niet echt door één deur konden ;-)

Weet niet op welke boot je nu meevaart dat hij zinkende is maar een tip van de leek aan een doorgewinterde houtbewerker....geen gaatjes boren in de bodem! Tja en of dingen nu moeilijk of makkelijk zijn daar durf ik weinig zinnigs op te zeggen. Volgens mij dacht Jeroen ook dat het simpel moest zijn om in te loggen maar uiteraard kan ook hij zich daar in vergissen.

Toch jammer dat we je foto's moeten missen op Pano Luud daarmee is toch weer een niet onverdienstelijke fotograaf verdwenen. Ik zeil maar weer eens verder..... hier nog geen man overboord en al zeker geen zinkend schip.

De Kapitein

Chris10 © on July 17, 2013

Dag Luud,

Wat een verrassing dat je ook mee deed aan de babbel hierboven. Ik hoop dat al je problemen voorbij zijn, wat het dan ook moge zijn, maar de wegen van Google kunnen wij met zijn allen toch niet volgen, dus zou ik me daar ook maar niet druk over maken.

Wel hoop ik dat je mijn adviezen een keertje uitprobeert, want niet geschoten is altijd mis, toch? De tweede optie zou ik dan nemen, die van de andere browser erbij.

Wat jullie discussie aangaat en die met Jeroen aan tafel heb ik niet gevolgd, was heerlijk aan het keuvelen met Jack en dat ging niet over Google en Pano-accounts.

Als straatfotograaf ben je voor mij met vlag en wimpel geslaagd, ik zal het je zeker niet nadoen, zo goed. Vooral ook de taferelen die je bent tegen gekomen en hebt weten vast te leggen, die liegen er niet om, echt prachtig!

Heerlijk weertje hè? Ik heb er vanavond van genoten...

Groetjes, Christien.

Mahdi Kalhor on July 30, 2013
 • Very good shot.

 • L I K E

 • All the best from Iran. Mahdi

Chris10 © on July 31, 2013

Thank you Mahdi for your kind compliment.

Best wishes sent your way... Greetz, Christien.

« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on May 26, 2011
 • © All Rights Reserved
  by Chris10 ©
  • Camera: SONY DSC-HX1
  • Taken on 2011/05/21 15:14:18
  • Exposure: 0.001s (1/800)
  • Focal Length: 10.40mm
  • F/Stop: f/4.000
  • ISO Speed: ISO125
  • Exposure Bias: -0.30 EV
  • No flash

Groups