Poppies of Oblivion

Not selected for Google Earth or Google Maps after a second review [?]

Comments (33)

« Previous12Next »
Erik van den Ham on June 6, 2011

Poppies of Oblivion

“The great events of life often leave one unmoved; they pass out of consciousness, and, when one thinks of them, become unreal. Even the scarlet flowers of passion seem to grow in the same meadow as the poppies of oblivion.”

By: Oscar Wilde

bdeh on June 6, 2011

Heel erg mooie opname met dat schitterende licht en de hangende kopjes van de papaver Erik. Een erg toepasselijke tekst, LIKE! Groeten Berend

Kielymo on June 6, 2011

ook deze echt prachtig hoe het licht door en over de bloemen speelt! Uitreraard ook een like! Groetjes Simone

Arij M van Waart on June 6, 2011

Prachtig, Erik! Super plaat.

gr>arij

Erik van den Ham on June 6, 2011

Ja die Wilde kan er wat van hij heeft veel van dit soort diepzinnige en wonderschone quotes. Dit veldje begon net te bloeien en was nog erg vers. Het moet inmiddels een rode zee met bloemen zijn Berend. Met die Like maak je me weer blij.

Hallo Simone die popjes (papavers) zijn zo ongeloofelijk mooi vooral als het licht er mee speelt. We sliepen op het landgoed wat hier rechts op de kaart ligt, Waltham Place. Ik was redelijk vroeg wakker en had de avond ervoor dit veld ontdekt. Zo met het lage zonnetje was het zo mooi voor foto's.

Leuk dat je hem Liked, was hier zelf ook erg blij mee.

Groeten, Erik

Chris10 © on June 6, 2011

Super mooi licht Erik. Dat was genieten zeg! We kunnen alle haartjes tellen.

Daag, Christien.

Erik van den Ham on June 6, 2011

Nou dat was't zeker Chris10 het hele veld zat er vol mee, zo mooi! En dan dat ochtendlicht dat die glasharen doet oplichten, heerlijk

Chris10 © on June 6, 2011

Heeeerlijk zeg Erik. Ik zou mijn wekker er zeker voor zetten :) Buitenkansje toch?

Ghiocela on June 7, 2011

Lovely light....! I like! Have a nice day Erik! Simona

Erik van den Ham on June 7, 2011

Ja he Chris10 helemaal ideaal zou het zijn om wakker te worden in zo'n bedje, geen Bed of Roses maar een Bed van Papavers. Wakker worden uit de lichte opium roes en denken dat je je bevindt in een droomwereld vol met scharlaken schoonheid.

The warm light of the morning embraces the poppies Simona and makes them even prettier than they already are. Thank you so much for your kind words and Like

Make it a beautiful day,Erik

Vasilij on June 7, 2011

Красиво! Нравится. С уважением, Василий.

© wfmw on June 7, 2011

Prachtige foto Erik met dat tegenlicht. Je ziet alle haartjes op de stelen. LIKE

Vr. gr. Willy

Erik van den Ham on June 7, 2011

Hallo Vasilij thanks for your comment!

Hallo Willy dit is één van mijn favoriete manieren van fotograferen. Niet altijd even succesvol maar als het lukt vaak erg mooi vind ik zelf. Ook hier werkt het weer erg mooi die glasharen op de Papavers lichten zo prachtig op. Fijn dat je hem Liked

Greetings, Groeten, Erik

els f-two on June 7, 2011

prachtig licht langs de stengels en door de klaproos! like

Erik van den Ham on June 7, 2011

Dank je Els ik kon mijn lol niet op in dit veld.

flyingdutchman on June 7, 2011

Goddammit Erik, You are A Romantic feller! Ze groeien hier overal in de berm en je hoeft er niet vroeg je nest voor uit om ze mooi in beeld te krijgen. Geintje. Maar dat Engeland heeft wat. I admit. Ik reed eens in het Lake District op weg naar vrienden van mijn zoon. Hij zat naast me. Opeens zie ik een kast van een vrijstaand huis. Hoog op een uiterst steil onverzorgd gazon. Hoge schoorstenen. Somber, macaber. Ik voelde kippevel over mijn armen kruipen. Hoewel ik een nuchter type ben. Er schoot door mijn kop dat Jackie, de vrouw van mijn zoon zijn vriend, ooit bij ons in Holland over een dergelijk huis had gesproken. Zij had haar jeugd hier ergens doorgebracht en woonde nu een mijl of 20 verderop. Die avond bracht ik het zien van dat huis ter spake. Jackie keek mij aan en ik zag het meteen. Dit was het huis waarover zij het met ons had gehad. Het huis van de zuchten, voetstappen op trappen en klagende stemmen, hoewel er geen hond kon zijn buiten de danmalige bewoners. Het huis waar een ten dele verklaarbare vloek op rustte. Back to reality now. Vanuit Richards en Jackies tuin kon je de bergen van het eiland Man bij helder weer zien oprijzen. Digitale camera`s waren toen nog flauwekul en van Panoramio had ik nog nooit gehoord.

Jack Tol on June 7, 2011

Ook hier heb je weer perfect weten te "spelen" met het licht Erik.

Groeten, Jack

Erik van den Ham on June 7, 2011

Nou, nou, nou wat een kracht term bij deze liefelijke foto FD you've got me by the b*lls ! Ik geef toe ik kan af en toe een hopeloze romanticus zijn. Een dagdromer met een rijke fantasie. Ja Engeland heeft zeker wat vooral als je al jaren vertoeft in de 'flatlands of Holland'.

Mooi verhaal over het huis van de zuchten, toeval wil dat ik op mijn trip door Engeland een boek kocht: 'The most amazing haunted & mysterious places in Britain' wie weet wordt het huis in het boek genoemd! Moet een geweldige plek zijn als ik zo je verhaal lees, toch maar eens heen met die digitale camera!

Een spelletje dat mij altijd blijft boeien Jack fijn om te horen dat je het waardeert.

Groeten, Erik

ariel.2005 on June 8, 2011

Great shot, best regards. Ariel

Polifemo ( * ) on June 8, 2011

...las amapolas siempre han ejercido en mi ánimo una extraña fascinación de la que no hallo explicación... pero hoy he tenido una hermosa pista en el texto que citas... Soy feliz por eso!!!

« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on June 6, 2011
  • © All Rights Reserved
    by Erik van den Ham

Groups