Panoramio is closing. Learn how to back up your data.

Një pamje nga Kalaja shqiptare e Nishit - Xhamitë dhe Kalaja shqiptare në Nish dikurë kur jetonin Shqiptarët!

Show more
Show less

Photo details

  • Uploaded on June 9, 2011
  • © All Rights Reserved
    by Xhe Nez