Summer Sunset

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (34)

« Previous12Next »
flyingdutchman on June 22, 2011

Dan kijk je even op het kaartje en verwacht je iets als Marquesas Isles South Pacific en dan staat er broodnuchter OP ZWOLLE. Waar ik woon/verblijf was het gisteravond ook niet slecht, maar toch niet zo spectaculair als bij Z. met die grote wolkenbanken. Zoveel dichter bij zee denk ik.

Cheers FD

antoni f. on June 22, 2011

splendid sky, just beautiful, like

         groetjes
Finn Lyngesen flfoto… on June 22, 2011

Very beautiful colorful picture. LIKE :o)

Greetings. Finn.

Erik van den Ham on June 22, 2011

Hello Massimo and thanks for your kind comment.

Ja het Zwoele Zwolle kan soms verrassend zijn FD. Heerlijk zo'n avond waarbij je, zonder een aanslag te plegen op het milieu, ineens waant in een ver en exotisch land. Wees wel voorzichtig met je opmerkingen want iets te veel info geeft langzaam aan je woon/verblijfplaats prijs. We zouden toch niet willen dat je van mysterieuze, web-anonieme opvliegerige Nederlander verwordt tot Jan, Piet of Klaas die ergens in Enschede woont!

Thanks @ntoni also for the Like

Hi Finn so wonderful you Like this. I was lucky I could stop in time to take some pictures of this sunset. THX 4 the Like

Ciao, Groeten, Hilsner, Erik

Vasilij on June 22, 2011

Красиво! Нравится. С уважением, Василий.

Erik van den Ham on June 22, 2011

THX Vasilij!

flyingdutchman on June 22, 2011

Hi Erik, Ik stuit net -lichtelijk aangeschoten op WILMA. Die heeft een foto getiteld I am just a lonely one. Ik kijk haar zo eens aan op haar fotootje en zeg iets van Wilma dat gaat er bij mij niet in, weetjewel? Dat ik haar niet geloof dus, dat zij veel too attractive is etc. Zie ik ineens jouw naam en INGEZONDEN 0 minuten en ik denk... en dan kijk ik omhoog op mijn scherm en lees: Ja het Zwoele Zwolle kan soms verrassend zijn FD. Heerlijk zo"n avond... Met tussen de 50 en 100 miljoen fotoos is Panoramio dus best toch wel een small worldje. Weet je wat ik het mooiste vind Erik, dat de wereld in de gaten krijgt dat ik een OPVLIEGERIGE Nederlander ben. Niet opvliegerig in de zin van middle-aged woman, maar gewoon een onverdraagzame kl*z*k. By the way: Wat een avond gisteren he met dat licht. Ik kon gewoon wel janken, zo mooi. FD

Erik van den Ham on June 22, 2011

Je weet FD dat je in beschonken toestand voorzichtig moet zijn met het zoeken van toenadering bij de 'dames', alhoewel een leuk compliment zal ze cker waarderen.

Wat betreft het WWW het is oneindig groot (alhoewel we al bijna in de problemen komen vanwege de beperkingen ervan.) Hmm ik doelde met de opmerking 'opvliegerig' meer op je naam 'Flying'!!!

Een droomlucht was het.Mooi dat je er zulke emoties bij krijgt ik ken dat gevoel. vaak voel ik mij euforisch na het maken van foto's van zo'n fenomeen.

Truste voor zo, moet morgen er weer op tijd uit!

Hielke Lindblom on June 23, 2011

Op een 10"scherm al een pracht ERIK staat al onder de favorieten en zal hem in een later stadium nog eens bewonderen op het grote scherm. Hier kan ik waarlijk van genieten! Goeie Hielke

Isaie D on June 23, 2011

Mooie warme kleuren Erik. Schitterend (letterlijk).

MOOI

Groetjes, Dani

Christos Theodorou on June 23, 2011

Beautiful light & very nice shot - Greetings from Greece.

Mauro Bricchetti on June 24, 2011

WWOOWW

LIKE

ciao Mauro

Frode Iversen on June 30, 2011

Beautiful sunset like! Greetings from Norway. Frode.

Erik van den Ham on August 8, 2011

Hallo Hielke en Dani bedankt voor de fijne commentaren dit was een wonderbaarlijk mooie zonsondergang. Ik was blij dat ik even een plekje vond om te kunnen stoppen.

Thanks Christos, Mauro, Frode** and Sergio for all your kind words at this marvelous sunset.

Greetings, Best wishes, Erik

« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on June 20, 2011
 • © All Rights Reserved
  by Erik van den Ham

Groups