Enkele Spanners, waaronder de 'Geoogde bandspanner' en een 'Muntvlindertje'..

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (11)

cjlin on August 13, 2011

Really nice one, we L&F it, Best Regards, cjlin

Jack Tol on August 13, 2011

Volgens mij ben je bevangen door het collage-virus Christien. Maar wat mij betreft hou je die koorts nog even. Ik vind ook deze weer zeer genietbaar. Vooral dat ene kiekje op rechts in het midden intigreert mij. Met een 3-dubbele reflectie erin is ie wel heel apart zo.

Groeten, Jack

Chris10 © on August 13, 2011

Tjonge jonge Jack, dat je nu precies 'valt' op die foto rechts, genomen op een heeeeel vies raam. ik heb bewust die smerigheid op de foto laten zitten, vanwege de reflectie ja ;) Leuk dat je hem zag. De foto links voor is afgelopen zaterdag gemaakt in Utrecht en ontbrak nog aan mijn collectie. Greetje kent ze heel goed, want bij haar komen ze op de Munt zitten. Omdat ie groot in mijn collage mocht heb ik de foto geplaatst op het plekje waar ik die foto gemaakt heb..

Persoonlijk vind ik de foto rechtsonder ook heel mooi. Het vlindertje was prachtig okergeel. Die was genomen, voorafgaand aan onze Panomeeting naar Bourtange. Dank ook voor je MOOI Jack!

Thanks Cjlin for your wonderful compliment and L&F.

Groetjes/Greetz, Christien.

bdeh on August 13, 2011

Hele MOOIe collage van die prachtige nachtvlinders Christien. Groeten Berend

Teunis Haveman on August 13, 2011

Christien , weer genieten hoor

Die muntvlindertjes zijn ook altijd prachtig Zit op wilde marjolein, ook bij ons in de tuin veel te zien op deze heerlijke insecten bloem

Gr Teunis

LIKE

Chris10 © on August 13, 2011

Bedankt weer Berend en Teunis voor jullie heel MOOIe berichtjes. En weet je wat ook MOOI is? Hij is nota bene geselecteerd voor Google Earth. Is vast een vergipsing :-)))

Ik had die Muntvlindertjes nog nooit gezien Teunis. Het waren gewillige objectjes op dat moment. Gelukkig maar, want nu kon ie mooi is deze collage. Al zoekend op internet zag ik dat ze meestal meer paars op/in hun vleugeltjes hebben zitten. Misschien ligt dat aan de tijd van het jaar, maar kan er (nog) niets over terug vinden. Er was een heel veldje met o.a. die Wilde marjolein.

Groetjes en fijn weekend verder. Christien.

M.Kranenborg-Torn on August 13, 2011

Die rechts onder bleef wel lekker lang zitten he.

De muntvlindertjes in de tuin laten zichalweer een tijdje niet zien en nu met weer regen al helemaal niet.

Mooie collage weer.

Groetjes van Greetje

Chris10 © on August 13, 2011

Jazeker Greetje, en dat was mooi in ons voordeel hè. De warme kleuren van de avond komen in dit vlindertje ook mooi tot hun recht.

En weet je Greetje. Hij is GESELECTEERD voor GE. Wat een mop zeg ;)

Dank voor je leuke compliment. Misschien krijgen we nog een mooi nazomer, zodat die vlindertjes ook bij jou weer in de tuin komen. Ik had gisteren helemaal de geest... Vandaar al die collages. Als ik ze allemaal apart zou moeten posten, kom ik (en jullie erbij) niet aan een eind, toch. Mooie oplossing zo, die collage's. Bovendien loopt mijn site anders te snel vol. En die tweede site, doe ik nu even niet. Is me een beetje te veel werk, om steeds maar weer in en uit te loggen.

Groetjes, Christien.

Erik van den Ham on August 14, 2011

Spannende spanners mooie collage heb je er weer van gemaakt en ook hier een heel aantal bekenden.

Groetjes, Erik

Chris10 © on August 14, 2011

Ha die Erik! Leuk hè, al die spannende Spannertjes ;) Is genieten hoor, om al die vlinders toch nog een keertje te plaatsen. Stuk voor stuk zijn ze prachtig en dat sommigen zo harig zijn, valt pas op de foto's op. Heb al zo vaak meer op de foto gezien, dan met het blote oog. Heel gaaf is dat.

Tjuus, Christien.

Chris10 © on September 5, 2011

Margaritha, bedankt voor je grootse compliment, ook hier weer. Dat geeft me een kick om door te gaan op de ingeslagen weg. Soms denk ik wel eens, alweer een collage. Misschien is men het wel snel zat! Maar ik kan er zoveel foto's in kwijt. En als ik ze dan wat groot erop zet, kan je toch nog mooi zien waar het om gaat.

Die afwisseling dat is ook iets waar ik steeds meer gebruik van maak. Men houdt ook daar van ja. Alhoewel ik het toch moeilijk vind om in dew zomer winterfoto's te posten, of andersom. Nu zal ik dat niet zo heel snel doen, maar heb nog voldoende liggen vanuit een ander seizoen en die zijn ook mooi en misschien het posten waard;) Gelukkig heb ik Titie nog, zodat ik o.a. vrij veel van mijn bloemenfoto's en mijn vlindertjes ook daar kwijt kan. Alleen jammer dat ie niet zo bekend is, zodat ze maar door enkele bekeken worden. En om haar te gaan promoten, daar heb ik absoluut geen zin in. Vind dat ik er dan mee te koop loop en dat probeer ik toch te voorkomen. Niets erger dan geleur....

Groetjes, Christien.

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo taken in Park Bloeyendael, Utrecht, Netherlands

Photo details

  • Uploaded on August 12, 2011
  • © All Rights Reserved
    by Chris10 ©

Groups