U Jelašničkoj klisuri

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (10)

z.veljovic on December 4, 2011

Ovo mi deluje bas zanimljivo. Mozda nije lose da vidimo i neki autorski komentar. Dali je ucesnik, kakav je dogodjaj, povodom radi cega je ovo itd. Slika je veoma lepa i da ponovim vrlo zanimljiva.

dragansremac on December 4, 2011

Dragi prijatelju Veljoviću, moj cilj nije da napravim lepu fotografiju. To obično radim ako napravim neku u domenu umetničke fotografije. Moja prava namera je da predstavim svetu našu Srbiju u svetlu kakva mi leži na srcu. A sa ovom slikom sam hteo da unesem malo dinamike i podstaknem neke da dođu u Jelašničku klisuru ako već nisu bili tamo i pogledaju svetsku lepotu. Niš je redak grad koji se može pohvaliti sa dve prelepe klisure u svojoj okolinii i nije dobro da veliki deo stanovnika Niša još nije bio ovde. Ovim putem ih pozivam da posete ovo prelepo mesto i pokušaju nešto novo da poklone svojoj klisuri. Hvala na komentaru i poseti mojoj galeriji slika. Nas dvojica se razumemo jer radimo isti posao, barem sam ja tako shvatio gledajući lepe fotografije na tvojoj galeriji. Pozdrav i hvala što si mi dao priliku da napišem ovaj komentar o Jelašničkoj klisuri; D. Sremac

dragansremac on December 4, 2011

Gago, očekivao sam da ti kao lekar kažeš da ovo nije baš mnogo "zdravo i pametno" no nekad se mora rizikovati. "Trnovit je put do zvezda :)))" No dobro je kad nisam stigao do potrebe za rehabilitacijom, morala bi besplatno (volonterski)da radiš :)))) Pozdrav!

Ivan Mijalković on December 5, 2011

Like za adrenalinske sportove i Jelašničku klisuru,predivna je!!! Omiljena zbog svih učesnika,kao da ih je jedna majka rodila :) Veliki pozdrav !!!

dragansremac on December 5, 2011

Mijalko, hvala za Jelašničku klisuru. Ove bicikliste je jedna majka rodila, Anđelija Sremac. Sliku sam napravio kao eksperimenat spusta niz litice klisure. Postavio sam aparat na stativ i snimao je na nekoliko sekundi po jedan snimak i sve je to stavljeno u jednu sličicu. A sada sam našao bolju stazu i čekam vreme za drugu sliku. Jelašnička klisura je sa velikim izazovima. Pozdrav!

Ivan Mijalković on December 5, 2011

Na prvi pogled mi je delovalo kao da se održava neko takmičenje ili nešto slično,kad ono,Dragan u vise primeraka :) Odlicna fotografija i ideja sa stativom... Iskreno,za ovakav poduhvat treba imati petlje! Čestitam na hrabrosti! U svakom slučaju Jelašnička klisura je vredna pažnje,pruža maksimalni užitak. Želim ti puno uspeha sa novom stazom i novim fotografijama!

Sassa Rancic on December 9, 2011

Браво Драгане!

Феноменална спортска фотка!

Ја лике ову фотку!

Велики поздрав из Белу Паланку!

Саша

Евгений Перцев on August 18, 2012

Отличный снимок!!! Замечательная галерея!!! Добавил Вас в ИЗБРАННЫХ АВТОРОВ!!!

Pom' Angers on September 1, 2012

YsL 3/4 ~ vale ~ pom'

lurdesa_ on September 6, 2013

M'agrada molt l'edició que li has donat ,amb un primer terme fantàstic . Salutacions Dragan . lurdesa

like

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on December 3, 2011
  • © All Rights Reserved
    by dragansremac

Groups