Disappointment! contest winner no views

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (16)

Hielke Roelevink on December 17, 2011

Ook deze viel in de prijzen in 2011 bij Reest en Wieden,lokaal uit geschreven foto wedstrijd met als thema WATER. Het is niet het zelfde beeld dat werd in gestuurd,maardie had na twee maand hierop panoramio slechts 26 views,en dat vind ik teleur stellend!

Alfons Van Aerschot … on December 17, 2011

Knappe foto Hielke.

Hierbij beginnen we terug bij 1.

Groetjes,Floere.

Chris10 © on December 21, 2011

Ha die Hielke. Deze mooie boog heb ik toch helemaal gemist. En je weet het: ik ben GEK op regenbogen, daarom gaat ie ook regelrecht bij mijn favo's. YS!!

Om zo'n boog over de hele breedte te zien is werkelijk uniek!

Groetjes, Christien.

Luud Old on December 21, 2011

Dit is echt een superboog die het verdient om in prijzen te vallen Hielke van mij krijgt ie in ieder geval een Y* . Zoals je al zegt de kijkcijfers zijn schrikbarend gedaald , als je wat meer views wilt verzamelen is dat tegenwoordig gewoon keihard werken, dat heb ik er niet meer voor over. Een goede foto of serie behoort zichzelf te verkopen.

Groet Luud

Hielke Roelevink on December 22, 2011

Floere.Jac&Willy,Chris10,Luud, Bedankt voor jullie wel gemeende reacties!

Hielke Roelevink on December 22, 2011

Chris10 Die vorige had je niet gemist want hij staat wel tussen jou verzameling,was ook al eens geplaatst op andere account,dus vandaar! Wel gemist maar dat krijg je bij panorama's,gelijk heb je ! Luud "Een goede foto of serie behoort zichzelf te verkopen." dat denk ik dus ook maar het blijft teleurstellend Als je hier een foto plaatst waar je als amateur wel trots op bent geen views oplevert. Met deze regenboog behaalde ik een gedeelde derde prijs uit 150 inzendingen,en die bij Unesco leverde de eerste prijs op uit 6600 inzendingen uit geheel Europa. Bij dit laatste was ik erg verbaast. Neus altijd even door de albums van mensen die bij mijn foto's reageren en geef een bedankje in de eerste plaats via hun gallery maar druk niet zo maar de fan knop in. Wat me dan het meest verwonderd is dat bij bepaalde lui Duizenden views staan en honderden reacties van mooi tot favoriet waarvan ik denk hoe durf je zo iets te plaatsen!mijn mislukte beelden zien er nog beter uit. Wel nu weer genoeg frustratie van me af geschreven en zal maar zeggen tot later,nu eerst maar pakken voor de reis naar Denemarken morgen. Beste wensen voor 2012

~Marlene~ on December 23, 2011

I share your frustration, Hielke, and I Like your photo! You never know what people will be attracted to... sometimes I wonder!

Merry Christmas & Happy New Year to you & yours!

Season's greetings from Michigan, Marlene

Erik van den Ham on January 10, 2012

Ik had de dubieuze eer om bezoeker nummer 69 te mogen zijn. Helaas is het aantal bezoekers geen maatstaf voor de kwaliteit van de foto. Veel reacties krijg je alleen als je veel commentaren gaat 'droppen'. En dan zeg ik met name droppen want veel meer als "mooie foto" of "Beautiful picture" hoeft het niet te zijn. Het het betere copy/paste werk.....

Ik probeer altijd maar echt iets leuks en of nuttigs te melden ipv. in een korte tijd veel af te gaan en van commentaar te voorzien. Uiteraard mag iedereen plaatsen wat hij of zij wil maar ik hoop toch altijd maar dat mensen in ieder geval alleen hun betere foto's plaatsen en niet 99% van al hun geschoten foto's.

Deze foto verdient (mijn inziens) meer aandacht en gaat ook zeker bij mijn favo's met een dikke Like. Wie weet help het een beetje....

Groeten, Erik

Hielke Roelevink on January 15, 2012

MarleneThanks for your remark,just back from a holyday in Danmark,will visit your gallery later this week and see what new stuff you put there to show the World from arround Michigan. Greetings Hielke.

Erik Zie zo'n reactie daar heb ik iets aan! Misschien moet ik maar eens een stempel maken copy/paste maar ja dat is niet mijn stijl. (probeer)net al jij iets nuttigs te vermelden als de beelden me aanspreken,zo niet alleen maar kijken niet kopen. Kom later even bij je kijken wat je keuze is geweest van plaatsen in je gallery voor begin 2012 Later Hielke

Jack Tol on January 15, 2012

Hoi Hielke,

Je opmerkingen hierbij en je teleurstelling is volkomen terecht. Dit is zeker zo'n opname die absoluut meer aandacht en kijkers zou moeten krijgen. Ik had deze natuurlijk al eerder bewonderd, maar het merkwaardige is, dat ik deze niet al eerder bij mijn favorieten had geplaatst. Dat ben ik kennelijk stomweg vergeten, maar heb ik nu dus effe rechtgezet. Ook Erik heeft hier trouwens een goed punt gemaakt. Anders dan voorheen bij ZOOM waarop wij publiceerde, zie je i.d.d. wel dat veel mensen vaak ook kwalitatief mindere foto's plaatsen. Maar ja da's natuurlijk wel weer hoe je daar als maker zelf tegen aankijkt. Want over smaak valt natuurlijk niet te twisten en ook ik zal ook wel de nodige kiekjes hebben geplaatst die in de ogen van anderen het aanzicht niet waard zijn.

Ik ga in elk geval nog een poging doen om in de contest-bak deze foto terug te vinden en uiteraard daarop stemmen. Ik hoop die dus te kunnen vinden, maar dat vind wel altijd lastig. Zou een LIKE en toevoeging aan favorieten op deze plek trouwens ook al niet meewegen bij de stemming?

Groeten,

Jack

Hielke Roelevink on January 15, 2012

Jack dat heeft geen zin want favoriete fotografen kunnen niet op elkaars beelden stemmen,goede zaak trouwens!Bedankt

Chris10 © on January 15, 2012

Hielke, ik zie hier iets wat ik (misschien) niet begrijp.

Als favoriete fotograaf van jou bijvoorbeeld zou ik best op een foto van jou kunnen stemmen. Moet er alleen erg naar zoeken, net als Jack zegt. Pas geleden kwam ik nl een foto tegen van een favoriet van mij en heb daar gewoon op kunnen stemmen. Anders zou je hem nl. ook niet tegen komen tussen die bulk. Want ook nu nog, kom je daar soms dingen tegen, dat ik denk.... waar slaat het op! Op zich is de contest nu behoorlijk dicht getimmerd en alleen de echt geïnteresseerden stemmen nu nog. Je kan dat ook zien aan de winnende foto van Arjan Keers, jou misschien wel bekend. Hij won vorige maand een eerste prijs terwijl ie pas 117 kijkers had gehad en 8 berichtjes, allen nog op bladzij 1. Nu staat de teller daar op 2648 met 97 sterren en 10 bladzijden commentaartjes, alleen gemaakt nadat ie gewonnen had!! Zo kan het dus ook gaan.

Ik kijk er naar uit ;) Groetjes, Christien.

Hielke Roelevink on January 15, 2012

Ha die ChristienIk neem elke week wel even een kijkje bij de foto's die in gestuurd zijn voor verschillende onderwerpen. Mijn favorieten lijst van fotografen is niet zo lang en toch heb ik al heel wat beelden voorbij zien komen het laatste half jaar van bekenden. Het gekke is als ik op vote druk bij een bekende dan gaat het beeld niet naar de volgende foto en dat gebeurd wel als ik stem op iemand die niet op mijn lijst staat.Het is hierdoor dat ik de conclusie heb getrokken dat je niet kunt stemmen op een fotograaf die in je favorieten groepje staat. Heb eens een middag vier uur naar een foto gezocht van Robert53 waar ik met mijn lemsteraakfoto account op de vote knop kon drukken wat ik wilde maar die ging niet naar het volgende beeld. Met het hielke account vond ik hem dus weer na al die uren,druk op de knop en ploep klaar was kees. Het blijft me verbazen wat mensen insturen trouwens en kan het af en toe niet helpen die plaatjes dan aan te klikken en de zender een paar niet vriendelijke woordjes toe bedelen. Zo dat was mijn verhaal deze zondag,als ik wat op streek ben kom ik even bij je gallery langs,Later Hielke

Chris10 © on January 16, 2012

Hééé, Hielke, even je antwoord gelezen. Jouw verhaal verbaast me zeg, over die stemknop. Dat ga ik ook eens uitproberen. Ik heb per slot van rekening ook 2 accounts. Mij is het (nog) niet opgevallen dat de foto's niet verder ploepten, na gestemd te hebben.

Ik zal dan maar wél op tijd beginnen en niet zo tegen het eind van de avond :)

Sommige foto's raken kant nog wal ja.... En dan nog wel in een contest.

Nou, dag maar weer. Christien.

Alfons Van Aerschot … on January 16, 2012

Hallo Hielke,

Ik heb hierboven een heerlijke en leerrijke discussie gevonden.

Mijn ervaring hier is dat ik gewoon de moeite niet meer doe om nog te stemmen,ik heb in het verleden uren gezocht achter bekende foto's en geen enkele gevonden.Nochtans vond ik het een eerlijker manier van stemmen dan vroeger,maar mijn goesting om nog mee te doen ben ik kwijt.

Vriendelijke groeten.

Floere.

PS: Misschien Probeer ik nu nog eens met mijn tweede account.

Jack Koning on April 27, 2012

Simpelweg geweldig Hielke. Ik begrijp je frustratie volkomen trouwens. Dit soort kiekjes zullen niet heel vaak gemaakt worden! LIKE en FAV! Groeten, Jack Koning

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on December 17, 2011
  • Attribution-Noncommercial-Share Alike
    by Hielke Roelevink
    • Taken on 2010/10/24 16:23:53

Groups