Улица Ђуре Даничића

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (12)

ТАЈГА on December 18, 2011

Лепо име за улицу и интересантна улична сцена. Она зграда лево изгледа ми страшно познато, али не могу никако да се сетим, шта оно беше :))

Сувајац on December 18, 2011

Вјероватно мислиш на Музеј Републике Српске, са зеленим кровом :) Мало је далеко, али виде се топићи и тенкићи испред. Слика није нешто посебно, али мислим да баш оваквих фали на Панорамиу. И раније сам негдје написао како сам тражио сличне уличне слике, или неке зграде у БГ, гдје ми наслови са стиховима и мудрим мислима нису ништа помогли...

Хвала Тајга :)

ТАЈГА on December 18, 2011

Јао јесте, и уверена да сам тај музеј видела раније код тебе, али сад кад прегледам целу етикету БЛ, не могу да га нађем, где је?

И да знаш, било би фино да кад напишем на Гуглу ”Улица Ђуре Даничића”, управо наиђем на ову твоју сличицу, јер она улица што имамо у БГ, изгледа мало истрошено, а ова некако сва блиста, са новим и старим зградама, дуга и широка, права Јевропска. Ако се не варам има и места за паркирање, што на улици, што лево, јер ми се ова прва црвена зграда чини такође врло позната

Сувајац on December 18, 2011

Можда сам ти показао слику на неком другом мјесту, али због квалитета није ушла у мој избор за Панорамио. Имам један други музеј из БЛ. У праву си за ову црвену зграду, то је Тржница. Правио сам и неке панораме са овог истог мјеста, али... не свиђају ми се.

Хвала :)

ТАЈГА on December 18, 2011

Јој, пицикатора ли! Дакле видела, а ипак, на Панорамиу нема. Зато има неких других, тј свачијих, само не твојих. Очекујем, у најмању руку да дођем у прилику да видим макар једну твоју фотографију музеја, која јесте прошла кроз твој ужи избор за Панорамио.

Suzanija Ja on December 18, 2011

Ova je sa Kastela! Jel'da da jeste? Super je! L+F

vladanscekic on December 18, 2011

Одличан поглед!

Петар Бојић on December 19, 2011

Прије пет дана био сам на истом мјесту одакле си сликао ово и Булевар Цара Душана.Направио сам више слика али их не желим их ускоро постаљати, нека људи уживају у овим твојим одличним радовима!:)

L-3

Слободан Чавић on December 21, 2011

Sad mi ništa nije jasno, po lokaciji slikano je sa sredine puta pa koliko si ti visok? :)

Lepa fotografija!

Sunriser © on January 4, 2012

Great view!

Like

Best regrads from Brazil

WiJarn on January 9, 2012

Beautiful view of city. Like

Greetings from Thailand.

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

 • Uploaded on December 18, 2011
 • © All Rights Reserved
  by Сувајац
  • Camera: Canon PowerShot SX1 IS
  • Taken on 2011/12/14 12:26:39
  • Exposure: 0.004s (1/250)
  • Focal Length: 23.75mm
  • F/Stop: f/5.600
  • ISO Speed: ISO80
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups