LAGO DI GARDA. és un dels llacs més famosos del nord d'Itàlia. Foto dedicada a la meva gran amiga LURDES. Per a mi la Reina del Delta.

Selected for Google Maps and Google Earth

Comments (10)

Rafael Saludes on February 7, 2012

El llac de Garda és un dels llacs més famosos del nord d'Itàlia. Té una superfície de 368 km ², una longitud de 51,6 km amb una amplada de 17,2 km, i es troba bastant prop dels peus dels Alps. El Garda és un llac glacial que es va formar al final de l'última glaciació.

Uğur Özyurt ( uO © ) on February 8, 2012

nice shot.greetings L1

Rafael Saludes on February 8, 2012

Uğur Özyurt ( uO © ). Thank you for you kind words and L.. Regards. Rafael.

Cathy Cotte on February 10, 2012

Hola, Rafael! Este foto es maravillosa! Me gusta mucho!L2 Un paysage à la fois grandiose et si pur, un dégradé de bleu intense qui me ravit au plus haut point, cher ami! La vie est magnifique!

feliz fin de semana,

Amical bonsoir de Paris verrs l'Espagne,

  • ♥ Kati ♥
Rafael Saludes on February 11, 2012

Bonjour ma chère amie Kati. Merci beaucoup pour tes si belles paroles. C'est vrai que la vie est magnifique particulerement si com moi avons l'avantage de compter avec la sympatie des amis et amies comme toi. Merci encore Kati de la visite. Bon weekend. Amitiés Rafael.

lurdesa_ on February 14, 2012

Doncs !! .La reina del Delta ja es aquí. 6 dies i jo a la lluna de Valenc...Però jo tinc trasmiciò de pensaments ,es el" meu fort ".

Be Rafael .La sorpresa ha sigut prou forta .Emociò sentiments i admiraciò ,per una persona que em valora més de lo que soc .

Soc, lo que soc : una persona sense envejar res de ningú i sempre amb les idees molt clares ,sentiments massa profuns que de vegades han segut els portadors de desenganys que he patit. Només em manca dir-te ,"tu, si em comprens " Gracies Rafael.-

Una estimada .lurdes.-

s+b on March 3, 2012

Ciao Rafael!Ottimo scatto!Mi piace!Non so come sarà questa estate!!!!Abbiamo seri problemi con il riscaldamento residenziale...Abbiamo bisogno di una grossa somma di denaro per la riparazione.Ma senza Italia mi riesce difficile.Grazie mille di cuore per della tua lettera!Buon fine settimane.Ciao Sandra

GoSa on April 6, 2012

Nice panorama photo!

LIKE

Regards, GoSa

Rafael Saludes on April 6, 2012

Grazie mille mia cara Sandra. Tu sei veramente brava e troverai soluzioni per tutti i problemi e per le riparazioni. C'è tempo per tutto. Verrai come andra bene, e senzaltro anche per passare qualche giorni nella bella Italia che tu conosci bene. Una buona settimana. Un abbraccio cara amica.

Rafael.

Annelise L Floroian on November 1, 2012

Beautiful place and photo ! Like

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

Photo details

  • Uploaded on February 6, 2012
  • © All Rights Reserved
    by Rafael Saludes

Groups