...

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Comments (32)

« Previous12Next »
Giovanni-Casadio on February 21, 2012

Bella questa composizione velata, complimenti...LIKE.

Saluti e buona giornata.

Giovanni

kriszta13 on February 21, 2012

Grazie Giovanni! Buona giornata, Christa

Tivadar Preisz on February 22, 2012

Szia!Kedves, Nővérkém és Kedvencem! kriszta13 (Christa):)! -----------------------------------------------------------------------------------------------------Már olíva bogyó szüret lenn? Á dehogy:))!


Jó látni! És azt képzelni, hogy ott vagyok:))!


Sok sok puszi! Neked! Christa! Nővérkém :-))! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------Tiv@d@r

kriszta13 on February 22, 2012

Szia Tivadar!

Az oliva bogyó szüret november/decemberben szokott lenni, utána a hálót felrakják a fákra.

Ez a kép, miután felraktam, már nem tetszett (csúnya a kerete, a színek ... stb.) De most hogy csillagoztad, és azzal az elképzeléssel, hogy Te ott vagy, hogy esetleg felmászol a fákra és kicsit bohóckodsz mint a Puck a Szentivánéji álomban, már kibékítettem a képpel :-)) azért nagyon szépen köszönöm!

Puszi, Christa

Tivadar Preisz on February 23, 2012

De aranyos vagy, Christa:))!A keret meg kimondottan tetszik,gondoljunk csak bele, hogy milyen szín lenne jó neki? Semmilyen ez a szuper:))!


-------------------------------a----------------Tivadar

kriszta13 on February 23, 2012

Vigasztaltad, Tivadar. Köszönöm!!! Christa

makis-GREECE ® on February 23, 2012

Fantastic picture!

YS+like!

Greetings from Greece!

Makis

kriszta13 on February 23, 2012

Thanks a lot, Makis :-))

Best regards and wishes from Italy, Christa

Very good composition! Like!

kriszta13 on February 25, 2012

Thank you, varkos :-))

istvánlehó on February 26, 2012

Jaj mia cara Christa, màr én is régen a Te hàlódban kötöttem ki, és abból, mint sok màs kedvesem, onnan ki se akarom magam szabadítani. Egyszerüen szép Téged a baràtai között érezni. A fotódat is élvezem. Egy szép estét és szép hetet kívànok Neked. :-)) Mille baci. Istvàn

kriszta13 on February 26, 2012

Köszönöm szépen, kedves István! Ismered ezt a mondatot: Je später der Abend, desto schöner die Gäste ? Na, a késö esti látogatásod a hálómban ezt bizonyítja :-)) De tudod, hogy mindig és bármikor szívesen látlak nálam.

Bacioni, e buona settimana a te! Christa

Járai Andrásné on February 27, 2012

Christa drága! Amikor benéztem a galériádba, az új képeid közül először nekem is ezen akadt meg a szemem. Addig vaciláltam, hogy mit is írjak hozzá, amíg István megelőzött. Hálátlan feladat István után írni, mert ő a szavaknak nagymestere! Én csak közhelyeket tudok. Például ezt akartam írni, hogy olyan ez a háló, mint egy színházi függöny, ahol a réseken kikukucskálnak a színészek, hogy gyülekeznek-e már, lesz-e ma is "teltház"? Nekem is nagyon tetszik, puszi, Éva

Aldo Larosa on February 27, 2012

I like! . Complimenti per il tuo album, molto interessante. Ciao, Aldo

istvánlehó on February 27, 2012

... na mit olvasok itt újra, egy aranyos idézetet kedves Christa-tól, a fiatalsàgunk egyik "talkshow" -jànak a címével, ami Dietmar Schönherrnek, a 70-es évek bonvivant -jànak a müsora volt, és az Évi-töl a szavak nagymesterröl irottakat, ami ugyancsak aranyos, de nem megszolgàlt kompliment is, köszi érte, igaz a tetteim se rosszak, de azokat titokban tartom, nehogy a Halàszbàstyàn, II. Istvàn néven, egy szoborcsere veszélye fenyegessen.

Puszillak mindkettötöket, de csak akkor, ha a mégis felàllított új szoborról hamarosan fotókat is làthatnék Töletek! :-))) Istvàn

Járai Andrásné on February 27, 2012

Még hogy II. István szobor a Halászbástyán!!! Ha, ha, ha! Puszillak Bennetek, Éva

kriszta13 on February 27, 2012

Grazie Aldo! La tua visita mi ha fatto piacere e sono contenta che ti piaccia il mio album. In parte ho già visto il tuo (complimenti anche a te!), ma ci ritornerò con più calma :-) A presto, Christa

kriszta13 on February 27, 2012

Kedves Évi!

Jól ismerem ezt a helyzetet, sőt, talán nekem még nehezebb, mivel már a kommentek megértése sokszor csak szótárral sikerül. Sokszor a keresett kifejezés nem szerepel a szótárban!, ha például betűhibája van, vagy zsargon, vagy mittudomén ...). Ilyenkor csak körülményes internet kutatás útan vagy egyáltalában nem értem meg. Sokszor nem értem egy szó kettős jelentését. Elképzelheted, hogy a nehéz megértés után jön majd a még nehezebb fogalmazás ... És a végén az történik, hogy valaki más már előttem gyorsan és nagyon szépen írta le az én gondolataimat ... ;-) Azt hiszem, István is ismeri ezt a helyzetet, ha más nyelven kell írnia ... azért biztos jólesik Neki a szavaknak nagymestere minősítésed!

A fényképem felvételésénél én is egy függönyre gondoltam, amelyik csak részben eltakarja a látványt, bár nem gondoltam színházra. Ez pedig még jobban tetszik mint a pók hálójával való asszóciáció (akkor én lennék a pók?), ... és örülök, hogy már majdnem telt házam van :-))

Istvánnak pedig mondom, hogy tökéletes a memoriája! Én Dietmar Schönherr müsorát soha nem láttam, mert csak 1985-ben vettem az első TV-t, de most én is emlékszem hogy tényleg így hívták ezt a programot és olyan közmondásról szó sincs.

A szoborral várunk még egy kicsit, a babérkkoszorúval is ... egyelőre csak csillagozunk és lajkolunk, és különleges dijazásként puszit is kapsz :-))

Puszillak Benneteket, szép jó estét kívánok! Christa

Járai Andrásné on February 28, 2012

Christa, Te olyan jól írsz magyarul, hogy biztosan sokan nem is tudják, hogy nem magyar az anyanyelved. Bizony én is szoktam olyan szavakat használni, ami talán nincs benne a szótárban. Ilyenkor nyugodtan kérdezz vissza, hiszen csak így lesz teljes a saját szótárad. Emlékszem a kezdet kezdetén írtam, hogy "nem akarok idegen tollakkal ékeskedni", már nem tudom mivel kapcsolatban, de Te örültél, hogy beírhatod a szótáradba, olyan aranyos voltál ezzel. A betűhibához annyit, hogy én elolvasom mielőtt elküldöm a kommentem, de így is sokszor marad benne "elütés". Például egy karácsonyi üdvözletemben is volt, Alberto pedig pont az enyémet másolta le, és küldte tovább a magyar panosoknak karácsonykor. Nahát úgy szégyelltem magam, remélem ő nem tudta meg, hogy hibás volt. Na, fel a fejjel, Istvánnak pedig fonjuk a babérkoszorút! Puszi Nektek, Éva

kriszta13 on February 28, 2012

Köszönöm szépen, Éva, örülök hogy éppen a gépemnél ülök. Aranyos vagy! Persze, ha semmi másképpen nem sikerül, akkor visszakérdezem/visszakérdeztem is. De aztán nem gyors megoldásra számíthatok, és sokszor a poén elveszít, ha nem tudunk gyorsan reagálni. De nem akartam panaszkodni (panóskodni pedig igen ;-)

Szép jó délutánt kívánok!

Puszi, Christa

« Previous12Next »

Sign up to comment. Sign in if you already did it.

WorldItalyTuscany

Photo taken in Massarosa, Province of Lucca, Italy

Photo details

 • Uploaded on February 20, 2012
 • © All Rights Reserved
  by kriszta13
  • Camera: Panasonic DMC-TZ10
  • Taken on 2012/01/26 12:20:00
  • Exposure: 0.004s (1/250)
  • Focal Length: 4.10mm
  • F/Stop: f/4.000
  • ISO Speed: ISO80
  • Exposure Bias: 0.00 EV
  • No flash

Groups