Panoramio is closing. Learn how to back up your data.

Steve Jobs

Not selected for Google Earth or Google Maps [?]

Comments (8)

Richard Ryer on March 7, 2012

That is very true. Cheers, Rich

Jungfrau on July 13, 2012

Köszönöm.

XavIm@genes on June 3, 2013

Una gran verdad !! hermosa cita.LIKE:

Jungfrau on June 3, 2013

Köszönöm!

lilastone on June 22, 2013

I agree with the quote. Too bad he had to go so early. L.

Jungfrau on July 1, 2013

Bizony,sokat tett a számítástechnika területén.Sok újítását már csak az égiek láthatják.

Søren Terp on February 18, 2014

2011...feels like yesterday - Like and Fav! Thanks for your YSL to one of my photos.

Jungfrau on February 18, 2014

Szalad az idő,,,

A Graphisoft szobrot állít a 2011. október 5-én elhunyt Apple-vezér emlékére – adta hírül a cég egy sajtóközleményben. A szoboravatást 2011. december 21-re tervezik a Graphisoft Parkban. Mit tartson a kezében Steve Jobs szobra? iPadet.

A Graphisoft Steve Jobs-ot az informatika kora legnagyobb hősének tekinti. „Nem tudunk elfogulatlanság nélül viszonyulni hozzá, hiszen az ArchiCAD világsikerét nem kis részben személyesen neki köszönhetjük. Az Apple volt az a cég, amely 1984-ben felkarolta Graphisoftot és az ArchiCAD első változata a Macintosh közvetlen elődjén, a Lisa számítógépen futott” – írja a közlemény. Az ArchiCAD első változatát 1984-ben a hannoveri Cebiten mutatták be, Jobs ezt látva döntött arról, hogy az Apple minden támogatást megad a szoftver fejlesztéséhez és terjesztéséhez. „A cég anyagi támogatást és számítógépeket adott abban az időben, amikor a Graphisoft anyagi lehetőségei rendkívül szűkösek voltak. Ennél is nagyobb segítséget jelentett, hogy bemutatták a Graphisoftot az Apple terjesztői hálózatának, amelyre az ArchiCAD egész világra kiterjedő disztribúciós hálózata ma is épül” – hálálkodik a közlemény.

Steve Jobs múlt hét szerdán hasnyálmirigyrákban halt meg, halálhíre magyar idő szerint csütörtök hajnalban érkezett. Jobs élete utolsó hét évében küzdött a betegséggel, 2009-ben májátültetést kapott. A halált inspirálónak tartotta. Az Apple rajongói pénteken Jobs-emléknapot tartanak, amelynek során legendás öltözékével – teniszcipő, kopott kék farmer, fekete garbó – emlékeznek az elhunyt cégvezetőre.

Sign in to comment.

Photo details

  • Uploaded on February 21, 2012
  • © All Rights Reserved
    by Jungfrau

Groups